Mirtinai sužaloti du vyrai, žuvo 77 metų vairuotoja

Regionas

Policijos departamentas praneša apie automobilių mirtinai partrenktus du pėsčiuosius Klaipėdos regione. Be to, per eismo įvykį šeštadienio ryte žuvo garbaus amžiaus automobilio vairuotoja.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Penktadienį 18 val. 40 min. Šilutės r., Verdainės k., automobilis „Paugeot 607”, vairuojamas 25 metų vyro, partrenkė ir mirtinai sužalojo važiuojamąja kelio dalimi be atšvaitų ėjusį nenustatytos tapatybės vyriškį.

Tą patį  vakarą, apie 19 val. 55 min., Klaipėdos r., kelio Klaipėda – Jokūbavas 9-ame km, Plikių k. ribose, vilkikas „DAF FTG XF95.480“, kurį vairavo 52 metų vyriškis, partrenkė ir mirtinai sužalojo važiuojamąja kelio dalimi irgi be atšvaitų ėjusį penkiasdešimtmetį vyrą.

Nors policija nuolat įspėja apie būtinybę kaimo vietovėse tamsiuoju paros metu dėvėti atšvaitus, deja, iki šiol ne visi pėstieji paiso šio reikalavimo.

Šeštadienio rytą apie  8 val. 20 min. Rietavo sav., kelyje Rietavas – Endriejavas, ties Girdvainių k., susidūrė automobiliai „Audi 80” ir „BMW”. Per eismo įvykį žuvo 77 metų  automobilio „Audi” vairuotoja.

Klaipėdoje, Mažajame Kaimelyje, pareigūnai penktadienį sustabdė automobilį „Opel Zafira”, kuris važiavo neįjungtomis šviesomis, jo langai buvo užrasoję, o priekis daužtas bei be bamperio. Automobilio vairuotojas buvo akivaizdžiai neblaivus, kalbėjo nerišliai. 38 metų vyras į alkoholio matuoklį „įpūtė” net  3,29 prom., jis  uždarytas į areštinę.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Ugniagesiams teko iš kanalo vaduoti vyrą

Ugniagesiams gelbėtojams tenka ne tik gesinti gaisrus, ne tik gelbėti į avarijas patekusius, transporto priemonių prispaustus žmones, iš medžių iškėlinėti ...
2022-11-28
Skaityti daugiau

Nuomonės

Pagaliau matau solidžią rinkimų programą

Klaipėdos politikai kol kas mūsų dar nedžiugina rinkiminėmis programomis, tad iš esmės dar nėra ką aptarti. Galima, aišku, aptarinėti personalijas, ...
2022-11-27
Skaityti daugiau

Ką pasakoja archyvas, Svarbu

Deputatams – nemokamos kelionės miesto autobusais

1948-aisiais Klaipėdos valdžios rengti dokumentai rodo, kad ji buvo rimtai nusiteikusi sutvarkyti miesto transporto sistemą – numatyti draudimai gatvėse ir ...
2022-04-02
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This