Sveikiname klaipėdietį – pasaulio vicečempioną!

Sportas, Svarbu

Klaipėdietis sunkiaatletis Aurimas Didžbalis  pirmadienį Anahaime (JAV) vykstančiame sunkiosios atletikos pasaulio čempionate iškovojo sidabro medalį ir tapo pirmuoju Lietuvos sunkiaatlečiu, laimėjusiu medalį pasaulio čempionate.

Po 2016 vasaros olimpinių žaidynių Rio De Žaneire, kur laimėjo bronzos medalį, Aurimas Didžbalis Klaipėdoje buvo sutiktas kaip tautos didvyris, Palmiros Mart nuotr.

Jis išrovė 179 kg, išstūmė 212 kg ir bendroje įskaitoje liko antras, be to, dar pelnė ir rovimo rungties bronzos medalį.

Su šiuo garbingu apdovanojimu pasaulio  vicečempioną pasveikino Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė. Pasak Prezidentės, tapęs vicečempionu A. Didžbalis iškovojo Lietuvai garbę būti tarp stipriausių pasaulio šalių. Tai, pasak šalies vadovės, mūsų valstybę garsinanti ryžto, atkaklumo, ilgo ir nuoseklaus darbo pergalė.

Dėkodama už šį istorinį medalį Prezidentė palinkėjo, kad kiekvienas sportininko laimėjimas džiugintų ir pranoktų visus lūkesčius, o aukštai kylanti trispalvė suteiktų naujų jėgų siekti drąsiausių tikslų.

Primename, kad 2016 m. vasaros olimpinėse žaidynėse Rio de Žaneire A. Didžbalis pelnė bronzos medalį ir Klaipėdoje buvo sutiktas kaip didvyris. „Atvira Klaipėda” taip pat sveikina Aurimą ir jo trenerį, ilgametį klaipėdiečių sunkiaatlečių mokytoją ir globėją Bronių Vyšniauską su puikia pergale!

Tai kol kas didžiausias Broniaus Vyšniausko (dešinėje) auklėtinio pasiekimas, Palmiros Mart nuotr.

 

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Nuomonės

Ne tik apie litvinizmą

Ar pamenate, kas laimėjo Saulės mūšį 1236 metais? Jei pamiršote, apie tai jums primins Lenkijoje registruotas baltarusių informacinis portalas Chartija ...
2024-03-23
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

Medalių lietumi pažymėjo sunkiosios atletikos šimtmetį

Klaipėdoje vykusiame šventiniame Baltijos taurės turnyre, skirtame Lietuvos sunkiosios atletikos sporto šimtmečiui paminėti, buvo visko – ir sportinio azarto, ir ...
2023-10-17
Skaityti daugiau

Nuomonės

Senkanti ukrainiečių kantrybė

Radikalūs Ukrainos veikėjai-patriotai prieš prasidedant NATO bloko viršūnių susitikimui Vilniuje pamažu praranda kantrybę dėl, jų požiūriu, neapibrėžtų Ukrainos narystės aljanse ...
2023-07-05
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This