Lifte užpultas devynmetis

Kriminalai ir nelaimės

Smurtas ir  nekaltų žmonių užpuldinėjimai uostamiestyje nesiliauja. Antradienį life užpultas berniukas, moteris sumušta savo mažamečių vaikų akivaizdoje.

Apie 18.20 val.  Dragūnų g. vieno gyvenamojo namo  lifte nepažįstama, maždaug 14-17 metų apie 160 cm ūgio liekna mergina, kuri kalbėjo lietuviškai, sumušė devynmetį berniuką. Užpuolikė smūgiavo vaikui į pilvą ir atėmė iš jo telefoną bei piniginę. Pradėtas tyrimas dėl plėšimo.

Maždaug po valandos, apie 19.45 val., kitame miesto gale Baltijos pr. prie bendrabučio be jokios priežasties buvo sumušta ir iškeikta 36 metų moteris. Ją dviejų mažamečių vaikų akivaizdoje užpuolė nepažįstamas vyras. Jis sulaužė moters akinius  ir apgadino jos automobilį. Užpuoliką  sulaikė  policijos pareigūnai. Paaiškėjo, jog tai 23 metų vaikinas, kuris buvo neblaivus (1,98 prom.). Jis uždarytas į areštinę.

Policijos departamentas praneša ir apie galimą tėvų smurtavimą prieš vaiką. Antradienį apie 11 val. Gedminų g. esančios progimnazijos direktoriaus pavaduotoja ant vienuolikmečio mokinio veido pastebėjo smurto požymius. Pokalbio metu mažametis progimnazijos socialinei pedagogei paaiškino, kad gruodžio 1 d. (laikas nustatinėjamas) Molo g. berniuko namuose jo 35 metų mama delnu sudavė jam per veidą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ir nežymaus sveikatos sutrikdymo mažamečiui.

O štai apie 14 val. Šilutės pl. esančioje parduotuvėje nepažįstamas vyras nuo prekystalio staiga pagrobė stovą su momentinės loterijos bilietais ir pabėgo. Nuostolis – 253 eurai.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Užpultos trys moterys

Pasirodo, jog penktadienį įžūliai apiplėštas nepilnametis – ne vienintelė šiuolaikinių robinų hudų  auka. Penktadienį ir šeštadienį uostamiestyje buvo užpultos ir ...
2017-10-29
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This