Palangos teismą pašventino Telšių vyskupas

Regionas

Po kelis mėnesius trukusių remonto darbų Palangos miesto apylinkės teismas pakvietė į atnaujintas patalpas.

Sveikindama į šventę susirinkusius svečius ir teismo darbuotojus, Palangos miesto apylinkės teismo pirmininkė Ingrida Krušienė dėkojo visiems, prisidėjusiems prie šio projekto įgyvendinimo ir darbuotojams, kantriai atlaikiusiems remonto nepatogumus. Pasidžiaugta, kad pastangos nebuvo įdėtos veltui.

Telšių vyskupas K. Kėvalas pašventino Palangos miesto apylinkės teismą, telsiuseminarija.lt nuotr.

„Teismas neatpažįstamai pasikeitė, pagražėjo, o svarbiausia tai, kad pagerėjo sąlygos teismo lankytojams bei darbuotojams. Proceso dalyviams įrengta dar viena erdvi posėdžių salė pirmame aukšte, įrengtas vaikų apklausos kambarys, pertvarkyta sulaikytųjų kamera. Pertvarkius teismo raštinės patalpas, nuo šiol į jas patogiai galės patekti ir neįgalieji. Darbuotojai taip pat turės galimybę dirbti labiau pritaikytuose, šviesesniuose kabinetuose, o juk nuo darbo aplinkos priklauso ne tik nuotaika, bet ir motyvacija siekti geresnių rezultatų“, – pranešime cituojama teismo pirmininkė I. Krušienė.

Šia proga teismas sulaukė gausaus būrio svečių iš Teisėjų tarybos, Nacionalinės teismų administracijos, Klaipėdos apygardos teismo,  policijos, savivaldybės.

Šventėje dalyvavo  ir Telšių vyskupijos vyskupas Kęstutis Kėvalas bei Palangos Švenčiausiosios Mergelės Marijos Ėmimo į dangų parapijos klebonas Marius Venckus.

Vyskupas Kęstutis Kėvalas, savo kalboje pabrėžęs, kad teisingumas yra svarbiausia vertybė, teismo bendruomenei ir susirinkusiems svečiams palinkėjo Dievo palaimos ir pagalbos sunkiame darbe, siekiant žemiškojo teisingumo įtvirtinimo. Kad teismo veikla vyktų sklandžiai ir su Dievo pagalba, Palangos miesto apylinkės teismo patalpos buvo pašventintos.

 

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Klaipėdos pašto ateitis: liko du variantai

Klaipėdos centrinio pašto ateitis yra tapti muziejumi ir naujai kuriamos Telšių-Klaipėdos vyskupijos centru. Tokias idėjas palaimino istorinio pastato likimą svarstanti ...
2020-08-13
Skaityti daugiau

Mums rašo

Laiškas Telšių vyskupijos tikintiesiems

Brangūs Telšių vyskupijos dvasininkai, pašvęstojo gyvenimo atstovai bei pasauliečiai, Dievo valia ir popiežiaus Pranciškaus skyrimu netrukus pradėsiu eiti Telšių vyskupijos ...
2020-06-28
Skaityti daugiau

Mums rašo

Velykų padrąsinimas yra labai paprastas – „Jūs nebijokite!“

Ši diena skirta prisiminti ir švęsti pačią nuostabiausią mūsų gyvenimo tikrovę – „viskas išeina į gera mylintiems Dievą.“ (Rom. 8, 28). ...
2020-04-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This