Dainų vakaras „Krašte marių, leliumoj“

Kultūra

Baigiant sukti tradicinį metų ratą, Klaipėdos etnokultūros centras klaipėdiečius ir miesto svečius kviečia į ramų ir jaukų pasidainavimų vakarą „Krašte marių, leliumoj“.

Gruodžio 15 d., penktadienį, 17.30 val.  adventines-kalėdines dainas užves folkloro ansamblis „Mindrė“ (vad. Rytis Ambrazevičius) iš Vilniaus.              

Vilniaus miesto jaunimo folkloro ansamblis „Mindrė“ susibūrė 2008-ųjų metų rudenį, kai saujelė Lietuvą, jos papročius, tradicijas bei palikimą mylinčių ir puoselėjančių žmonių susirinko padainuoti savo malonumui. Nuo 2008-ųjų metų ansamblis išaugo ne tik narių skaičiumi, bet ir smarkiai  ūgtelėjo patirtimi, įgyta koncertuojant įvairiuose festivaliuose, šventėse, dalyvaujant projektuose Lietuvoje ir užsienyje. Nuo pat susikūrimo „Mindrėje“ skamba įvairių regionų dainos, instrumentinė muzika, mokomasi šokių.

Klaipėdiečiai prieš porą metų turėjo progą susipažinti su „Mindre“, kuomet pristatė Lietuvos regionams būdingiausias tradicines dainas, dainavimo stilistiką. Kalėdinių-Advento dainų šį penktadienį klaipėdiečiai galės pasiklausyti nemokamai.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Temos

„Klaipėdos vanduo": mūšis tęsiasi

Uostamiesčio savivaldybės kontroliuojamos AB „Klaipėdos vanduo” Stebėtojų taryboje esantiems trims miesto Tarybos nariams liberalams nepavyko pirmadienį surengti posėdžio, kurio metu ...
2019-04-01
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This