Palangos eglė ne tik šviečia, bet ir muzikuoja

Regionas

Iki pat Naujųjų Metų savaitgaliais Palangos miesto eglė džiugins palangiškius ir kurorto svečius ne tik savo tautiniu puošnumu, bet ir kviesdama pasiklausyti populiariausių pasaulio kalėdinių melodijų, „šokdama“ savo šviesos elementų šokį pagal jas.

Palangos miesto savivaldybė praneša, jog muzikuojanti, šviesos ir melodijų šokį „šokanti“ žaliaskarė jau tapo neatsiejama kalėdinio laikotarpio pramoga Palangoje. Pasak UAB „Palangos renginiai“ kultūrinės veiklos vadybininko Nerijaus Stasiulio, šis sumanymas pasiteisino prieš keletą metų, kuomet Palangos eglė pirmą kartą pakvietė pasigrožėti šviesos ir muzikos žaismu. „Sulaukėme labai daug teigiamų atsiliepimų, tad nusprendėme, jog muzikuojanti eglė galėtų tapti Palangos miesto tradicija“, – pranešime cituojamas N. Stasiulis.

Pasigėrėti muzikuojančia egle palangiškiai ir kurorto svečiai kasmet renkasi gausiai. Todėl, pasak N. Stasiulio, ir žaliaskarės „šokio“ laikas šiemet pasirinktas toks, kad būtų patogus tiek miesto svečiams, tiek ir baigusiems dienos darbus kurorto gyventojams. „Siekėme, kad muzikuojančia egle galėtų pasigrožėti kiekvienas, ir įspūdį visiems, jau pritemus susitrinkusiems prie kurorto eglės, paliktų ne tik šviesos ir šventinių melodijų žaismas, bet ir visu grožiu atsiverianti šventiškai pasidabinusi Palanga“, – sakė N. Stasiulis.

Palangos eglė muzikuos gruodžio savaitgaliais: 15, 16, 17, 22, 23, 25, 26, 29, 30, 31 dienomis nuo 17 val. iki 20 val.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Regionas

Palangoje - Stintų šventė

Nuo penktadienio Palangoje prasidėjo šventė „Palangos stinta“ – Vytauto gatvėje išsirikiavo tautodailininkų kermošius, o J. Basanavičiaus gatvėje sklando stintų kvapas. ...
2024-02-10
Skaityti daugiau

Regionas

Tęsiasi registracija į stintų meškeriojimo varžybas

Iki garsiosios „Palangos stintos“ likus lygiai mėnesiui, azartiški žvejai jau kviečiami registruotis į tradicines stintų meškeriojimo varžybas Mero taurei laimėti, ...
2024-01-10
Skaityti daugiau

Regionas

Į Palangą 15-tą kartą atkeliauja gintarinis savaitgalis

Šeštadienį Palanga kviečia pasimėgauti išskirtiniu gintariniu lietumi – jau 15-tą kartą kurorte vyks didelio pramogautojų dėmesio kasmet sulaukiantis gintarinis savaitgalis. ...
2023-05-09
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This