Nubausta 20 nedrausmingų vairuotojų

Kriminalai ir nelaimės

Reaguodami į Sendvario progimnazijos bendruomenės nusiskundimus, jog šalia jų mokymo įstaigos  esančioje šviesoforu reguliuojamoje sankryžoje vairuotojai  dažnai elgiasi netinkamai ir kelia nuolatinę grėsmę mokinių ir kitų pėsčiųjų saugumui, Klaipėdos kelių policijos tarnybos pareigūnai dvi dienas iš eilės organizavo reidus prie minėtos mokyklos, Sausio 15-osios ir Tilžės gatvių sankryžoje.

Reidai buvo organizuoti ties Sendvario progimnazija esančia sankryža, Palmiros Mart nuotr.

Reidai vyko rytais, pačiu judriausiu metu, 7-9 valandomis. Policininkai viešu ir neviešu būdu stebėjo situaciją, fiksavo Kelių eismo taisyklių pažeidimus, ypač šviesoforo signalų nepaisymo atvejus, ir abiejų policijos priemonių metu nubaudė 20 vairuotojų. Visiems jiems surašyti protokolai už Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

Už važiavimą degant draudžiamam šviesoforo signalui skiriama 60-90 eurų bauda, galimas ir teisės vairuoti atėmimas 1-3 mėnesiams. Kol kas vairavimo teisės niekam atimtos nebuvo, nes visi vairuotojai už šį pažeidimą policijos pareigūnams įkliuvo pirmą kartą.

Reidai ties Sendvario progimnazija bus organizuojami nuolat, kad vairuotojai išmoktų nepažeisdami taisyklių judėti pro mokymo įstaigą, nekeltų grėsmės mažyliams nei juos lydintiems tėvams, progimnazijos darbuotojams ir kitiems eismo dalyviams, praneša Klaipėdos AVPK.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Švietimas

Sudėliojo ugdymo įstaigų aplinkos atnaujinimo prioritetus

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius Andrius Žukas patvirtino miesto ikimokyklinio ugdymo įstaigų lauko žaidimų aikštelių ir įrengimų atnaujinimo 2024–2027 m. eiliškumo ...
2024-01-30
Skaityti daugiau

Švietimas

Klaipėdos apskrities mokykloms pristatyta „Eco-schools" programa

Projekto interaktyvi pamoka „Kodėl nemiega miegapelė?“ vykdytojai, siekdami pristatyti „Eco-schools” (Gamtosauginių mokyklų) programą, lankosi šalies švietimo įstaigose. Klaipėdos apskrityje aplankytos ...
2023-04-13
Skaityti daugiau

Mums rašo

Paprastai apie tuos Klaipėdos gyventojus, kurių nenorime matyti, bet kasdien susiduriame

Paprasti mirtingieji, gyvenantys daugiabučiuose, neišvengiamai savo ar aplinkiniuose kiemuose susiduria su tam tikros socialinės grupės atstovais, mėgstančiais įrodinėti savo vertę ...
2022-06-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This