Bandys rinkti likusius seniūnaičius

Politika

Nors iki dabartinės Klaipėdos miesto tarybos kadencijos pabaigos lieka tik šiek tiek daugiau nei metai, uostamiesčio savivaldybė vykdydama įstatymo reikalavimus ir toliau vykdys seniūnaičių rinkimus likusiam šios kadencijos laikui.

Iš viso mieste yra patvirtintos 55 seniūnaitijos. Šiuo metu visuomeniniais pagrindais dirba tik 21 išrinktas seniūnaitis.

Tad Savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymu nuo 2018 m. sausio 8 d. iki vasario 28 d. vėl bus bandoma išrinkti trūkstamus seniūnaičius. Sausio 8–21 d. bus skelbiama kandidatų į seniūnaičius registracija. Gyventojų apklausos dėl seniūnaičių rinkimų bus vykdomos sausio 30 – vasario 19 dienomis.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Mums rašo

Seniūnaičių rinkimai Klaipėdoje – mokyklinio teatro lygio spektaklis

Klaipėdos seniūnaičių rinkimai – demokratinis rinkimų procesas bei savotiškas mokyklinio teatro lygio spektaklis. Savivaldybės administracija entuziastingai rinkimų procese keičia ir ...
2024-01-15
Skaityti daugiau

Politika

Seniūnaičiams įteikti pažymėjimai

Darbą Klaipėdoje pradėjo 19 naujai išrinktų seniūnaičių. Bendruomenės labui pasiryžusius dirbti klaipėdiečius pasveikino ir seniūnaičių pažymėjimus trečiadienį, rugsėjo 13 d., ...
2023-09-13
Skaityti daugiau

Miestas

I ture Klaipėdoje išrinkta 19 seniūnaičių: skelbiamos pavardės

Klaipėdos savivaldybė praneša, jog I ture uostamiestyje išrinkta 19 seniūnaičių. Iš viso savivaldybė buvo sulaukusi 40 kandidatų į seniūnaičius pasiūlymų, ...
2023-08-31
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This