Kovotojai parvežė 4 aukso medalius

Sportas

Klaipėdiečių kovos klubas „Muay Thai Imperija” iš pirmojo Baltijos šalių Pankrationo taurės čempionato Rygoje, kuriame dalyvavo daugiau nei 200 kovotojų iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Rusijos bei Baltarusijos, parvežti 4 aukso medalius.

16-metis Dominykas Dirkstys svorio kategorijoje iki 74 kg pirmoje kovoje nokautavo priešininką iš Latvijos ir finale susitiko su kitu Latvijos sportininku. Vienbalsiu teisėjų sprendimu klaipėdietis tapo Baltijos šalių čempionu.

Julius Kubilius (65 kg) suaugusiųjų kategorijoje pirmoje kovoje susitiko su priešininku iš Estijos ir vienbalsiu teisėjų sprendimu  gavo kelialapį į finalą. Šioje kovoje jis susigrūmė su Latvijos čempionu R. Kazlovskij. Kova buvo įtempta ir sudėtinga, tačiau teisėjų sprendimu auksas atiteko Juliui Kubiliui. Beje, pastaroji kova buvo įvertinta taure, kaip  gražiausias čempionato susitikimas.

16-metis Aurimas Dumbrauskas (85 kg) ir 21-erių Rokas Kiulys (+95 kg) taip pat iškovojo kelialapius į finalą. Aurimas įveikė baltarusį, o Rokas Kiulys surėmė pirštines su latviu ir vienbalsiu teisėjų sprendimu 3:0 laimėjo auksą.

Klaipėdiečių treneris Vadim Gridiajev buvo apdovanotas taure, liudijančia, kad „Muay Thai Imperija” buvo geriausias čempionato klubas. 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Veidai

Tajų bokso treneris didžiuojasi savo mokiniais

Vadim Gridiajev – tajų bokso muay thai bei kikbokso klubo „Muay Thai Imperija” įkūrėjas ir treneris. Klaipėdoje sportininkus jis treniruoja ...
2023-10-14
Skaityti daugiau

Svarbu, Temos

Valdžios trokšta ir teisti asmenys. Kuo jie nusidėjo?

Nenori atlikti privalomosios karinės tarnybos, bet norėtų valdyti miestą. Apgaulingai tvarko apskaitą. Klastoja dokumentus. Papirkinėja. Tai tik keletas nuodėmių, už ...
2023-02-06
Skaityti daugiau

Sportas

Sporto portalo rinkimuose - jaunųjų klaipėdiečių triumfas

Sporto portalo „Sportas.lt“ vykdomuose rinkimuose paskelbus metų jaunojo Lietuvos sportininko rinkimų rezultatus paaiškėjo, kad pirmame penketuke yra net trys klaipėdiečiai. ...
2019-12-19
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This