Klaipėdos rajono savivaldybei – versliausios titulas

Regionas

VšĮ „Versli Lietuva“ jau 5-tąjį kartą nominavo verslui palankią aplinką kuriančias institucijas, kurios vertinamos atsižvelgiant į savivaldybių ir valstybės institucijų metinius pasiekimus kuriant verslui palankią aplinką.

Klaipėdos r. savivaldybės nuotr.

Klaipėdos rajono savivaldybė buvo apdovanota už iniciatyvumą skatinant verslumą ir eksportą Klaipėdos rajone ir pripažinta viena iš versliausių savivaldybių. Šioje kategorijoje dar buvo apdovanotos Alytaus miesto, Kėdainių ir Tauragės rajonų savivaldybės.

Klaipėdos rajono savivaldybės vadovai džiaugėsi Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vedėjos Raimondos Kučinskaitės bei vyriausiojo specialisto, dirbančio su verslu, Manto Virbausko parvežtu apdovanojimu.

Rajono politikai aktyviai bendrauja ir bendradarbiauja su vietos verslininkais, esamais ir būsimais investuotojais. Savivaldybėje jau antrą kartą surengtas Savivaldos ir verslo forumas, kasmet vyksta mero padėkos vakarai verslui, vyksta susitikimai su verslo atstovais seniūnijose. Palaikomi ryšiai, konsultuojamasi su VšĮ „Versli Lietuva“. Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vyriausiais specialistas Mantas Virbauskas, dirbantis tik su verslu, stengiasi nuolat palaikyti ryšį su verslininkais, informuoti apie naujienas, Savivaldybės planus ir iniciatyvas, teigiama pranešime.

VšĮ „Versli Lietuva“ informuoja, kad šiemet jau 5-tą kartą išskirta 20 institucijų, kurios padarė didžiausią proveržį naudojantis el. paslaugomis, taip pat įvardintos versliausios savivaldybės, atsakingiausios, aktyviausios ir komunikabiliausios institucijos bei apdovanoti Metų partneriai.

VšĮ „Versli Lietuva“ generalinė direktorė Daina Kleponė teigia, kad šiais metais įvertintų institucijų, kurios kasdien teikia įvairias paslaugas verslui, gausa iliustruoja, kad verslo aplinka Lietuvoje gerėja, o gerieji pavyzdžiai tampa įkvėpimu likusioms savivaldybėms ir institucijoms, kurios dar turi kur tobulėti.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Klaipėdos rajone diegiama gyventojo kortelė

Jau nuo kitų metų Klaipėdos rajono gyventojai, įsidiegę mobiliąją „Atvirų horizontų“ programėlę ar išsiėmę fizinę kortelę, turės galimybę pasinaudoti specialiomis ...
2023-08-31
Skaityti daugiau

Verslas

„Light House“ nežada sustoti

Prieš metus Klaipėdoje duris atvėrusi viena didžiausių Baltijos šalyse bendradarbystės (angl. coworking) erdvė su integruota gyvenamąja vieta (angl. coliving) „Light ...
2020-02-17
Skaityti daugiau

Regionas

Drevernoje - jaunimo vasaros akademija

Trečiadienio vidurdienį Drevernoje startavo jau 14 metus iš eilės rengiama jaunimo vasaros akademija „Kartu mes galim daug – 2019 m.“ ...
2019-06-06
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This