Martyno Levickio turo „365“ startas

Kultūra

Po Šv. Kalėdų, gruodžio 28 d., „Švyturio“ arenoje klausytojų laukia įstabus koncertas – čia atvyksta vienas talentingiausių šalies atlikėjų Martynas Levickis. Ir ne vienas, o kartu su jo paties suburtu Vilniaus miesto ansambliu „Mikroorkéstra”.

Atlikėjų koncertas ketvirtadienį jau įvyko Kaune „Žalgirio“ arenoje.

Giedriaus Jauniškio nuotr.

„Neįprasta scenografija mums yra iššūkis, tad neslėpsiu, jog šiek tiek jaudinuosi“, – dar prieš lipdamas į sceną kalbėjo akordeono virtuozas, tačiau vos palikęs sceną su šypsena veide džiaugėsi, kad viskas pavyko puikiai.

„Labai džiaugiuosi koncertu. Publikai mūsų amplua nebuvo įprastas. Kitoks buvo mūsų įvaizdis, buvome apsirengę specialiai šiam koncertiniam turui dizainerės Kastės Svilaitės sukurtais kostiumais, kitokia buvo ir scena – apvali, stovinti arenos viduryje. Toks techninis spendimas mus įpareigojo scenoje dirbti ne viena kryptimi, o 360 laipsnių. Buvome iš visų pusių pasiekiami ir matomi. Žinoma, tai iš mūsų pareikalavo didesnės atsakomybės, daugiau laiko reikėjo pasiruošti, bet, man atrodo, publikai patiko. Tai yra svarbiausia“, – po koncerto atviravo M. Levickis, cituojamas organizatorių išplatintame pranešime.

M. Levickis naujo turo koncertuose su „Mikroorkéstra” atlieka Antonio Vivaldi ir Ástor Piazzolla ciklus „Metų laikai“, publiką nukelia iš romantiškosios Venecijos į ugningąją Argentiną.

Turui startą davęs prieš didžiąsias metų šventes, į intensyviausią koncertų maratoną M. Levickis pasiners iš karto po jų – koncertuos ne tik Klaipėdos „Švyturio” arenoje, bet ir Panevėžyje, Šiauliuose ir Vilniuje.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Palangos parko festivalyje - trys išskirtiniai koncertai

Žolinių savaitgalį „Palangos parko festivalis“ kviečia į ypatingose Palangos kurorto vietose įvyksiančius Martyno Levickio, Monikos Liu ir Andriaus Mamontovo koncertus. ...
2022-08-12
Skaityti daugiau

Regionas

Palangoje - Martyno Levickio koncertas

Rugpjūčio 12 d., penktadienį, „Palangos parko festivalyje“ skambės akordeonisto Martyno Levickio ir kamerinio ansamblio „Mikroorkéstra“ vasaros koncertas. Palangos grafo Tiškevičiaus ...
2022-08-10
Skaityti daugiau

Regionas

Rugpjūtį - Palangos parko festivalis

Rugpjūčio 12-14 d., Žolinės savaitgalį, Palangoje vyksiantis „Palangos parko festivalis“ kvies kurorto svečius į net trijų žinomų atlikėjų koncertus. Ypatingose ...
2022-07-27
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This