Mokomasis vilkikas iš Liubeko g. patrauktas

Transportas

Su „Atvira Klaipėda” susisiekę Varpų gatvės gyventojai padėkojo už, jų teigimu, jiems portalo padovanotą „puikią kalėdinę dovaną”.

Jau nuo šio antradienio Liubeko g. nebematyti čia visus metus stovėjusio mokomojo vilkiko. Palmiros Mart nuotr.

Po to, kai „Atvira Klaipėda” sureagavo į gyventojų nusiskundimą dėl metus laiko Liubeko g. statomo mokomojo sunkvežimio, kuris užtverdavo matomumą iš Varpų į Liubeko gatvę sukantiems automobiliams, nuo šio antradienio nei vilkiko, nei priekabos čia nebeliko.

„Atvirai Klaipėdai” pasiteiravus BIG prekybos centre veikiančios vairavimo mokyklos direktoriaus Dariaus Adomavičiaus, ar mokomasis vilkikas  iš Liubeko g. jau patrauktas visam laikui, ar tik laikinai, šis sakė: „Stengsimės jų čia nebelaikyti.”

Pasak D. Adomavičiaus, šiuo metu deramasi su BIG vadovybe dėl mokomųjų vilkikų nuolatinio laikymo vienoje iš prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelių, kur šiuo metu šios transporto priemonės ir glaudžiasi.

Direktorius viliasi, kad susitarimą pavyks pasiekti ilgesniam laikui,  nes jau ir anksčiau jų mokykla buvo sulaukusi ne vieno gyventojo nusiskundimo dėl netinkamoje vietoje ilgą laiką stovėjusios transporto priemonės.

Dar šį pirmadienį ta pati vieta atrodė štai taip. Palmiros Mart nuotr.

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Taiso dviračių taką (atnaujinta)

„Atvira Klaipėda” jau rašė apie gana operatyviai Varpų g. nutiestą dviračių ir pėsčiųjų taką, sujungusį tarp Sąjūdžio parko ir Smiltelės ...
2023-05-25
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Transportas

Toliau tiesia trūkstamas dviračių takų jungtis

Klaipėdos savivaldybės užsakymu rangovai toliau taiso kažkada paliktą broką – į bendrą miesto dviračių takų tinklą bando sujungti gerokai anksčiau ...
2023-05-06
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

Žuvo 15-metis

Trečiadienio vidurdienį Klaipėdos BIG prekybos centro lankytojai tapo kraupaus įvykio liudininkai – čia, pirminiais duomenimis, žuvo pro daugiaaukščio balkoną iškritęs ...
2023-04-19
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This