Kaip per šventes dirbs parduotuvės?

Miestas, Svarbu

Šventiniu laikotarpiu beveik visi pagrindiniai prekybos centrai dirbs, tik bus sutrumpintas jų darbo laikas.

Pirmąją Kalėdų ir Naujųjų metų dieną pranešė nedirbsiančios tik dalis „Norfos“ ir visos „LiDL” prekybos centrų parduotuvės.

„LiDL” vadovybė savo darbuotojų per šventes į darbą nevarys: šio tinklo parduotuvės visoje Lietuvoje nedirbs pirmąją Kalėdų ir Naujųjų metų dieną, Palmiros Mart nuotr.

„Maxima“ Kūčių dieną, gruodžio 24 –ąją, dirbs trumpiau – nuo 8 iki 17 val. Pirmąją Kalėdų dieną šio prekybos tinklo parduotuvės darbą pradės 10 val., o baigs 20 val. Antrąją Kalėdų dieną „Maxima” dirbs įprastai, o gruodžio 31 d. – iki 21 val. Sausio 1- ąją „Maximos“ parduotuvės duris atvers 12 val. ir dirbs iki 21-os val. Išsamų  šio tinko parduotuvių darbo laiką galite rasti čia.

„Iki“ prekybos tinklo parduotuvių darbo laikas: gruodžio 24 d. dirbs iki 20 val., Kalėdų pirmąją dieną darbą pradės nuo 9 val., o baigs 20 val. Gruodžio 31 d. „Iki” parduotuvės veiks iki 20 val., o sausio 1 d. darbą pradės nuo 10 val. ir dirbs iki 20-os val. Išsamiau – čia.

„Rimi“ prekybos centro parduotuvės irgi per šventes nežada poilsiauti: Kūčių dieną dirbs  nuo 8 iki 20 val. , gruodžio 25-ąją nuo 10 iki 20-os, o antrąją  Kalėdų dieną – 10- 22 val. Išsamiau – čia.

Per šventes žada dirbti ir dauguma didžiausiems prekybos  tinklams  nepriklausančios mažosios uostamiesčio parduotuvės.

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

Didieji prekybos tinklai mažina „Vičiūnų“ gaminių kiekį lentynose

Didieji Lietuvos prekybos tinklai tikina rimtai žvelgiantys į tai, kad dėl galimo sankcijų pažeidimo „Vičiūnų“ grupei priklausanti įmonė atsidūrė teisėsaugos ...
2024-04-14
Skaityti daugiau

ELTA

Pigo pigiausios prekės

Kovą pigiausių maisto produktų vidutinis krepšelis, palyginti su šių metų vasariu, šalies parduotuvėse pigo 4,52 euro (6,6 proc.) ir buvo 14,65 euro ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Verslas

Sekmadienį Klaipėdos regione dirbs tik kelios „Rimi“ parduotuvės

Iš didžiųjų prekybos tinklų paskelbtos informacijos matyti, kad Velykų sekmadienį Klaipėdos regione dirbs tik šešios budinčiomis vadinamos „Rimi“ parduotuvės. Šeštadienį ...
2024-03-31
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This