Kursuos traukinys Kaliningradas – Klaipėda?

Transportas

Kaliningrado (Rusija) internetinis portalas kaliningrad. ru praneša, kad po naujųjų metų bus bandomi du nauji tarptautiniai traukinių maršrutai: Kaliningradas – Gdynė ir Kaliningradas – Klaipėda.

Portalo kaliningrad. ru nuotr.

Portalo duomenimis, kol kas jie bus tik bandomieji, reisus ketina organizuoti Kaliningrado priemiestinė keleivių kompanija. Pirmąsias keliones numatoma testuoti Rusijos moksleivių žiemos atostogų metu.

Sausio 5-ąją ir sausio 7- ąją  numatoma paleisti bandomąjį maršrutą Kaliningradas – Klaipėda, kuris vyks per Sovetską (Tilžę) ir Pagėgius. Tilžėje, portalo duomenimis, numatomas persėdimas į Lietuvos vežėjo traukinį.

Pranešama, kad iš Kaliningrado traukinys išvyks sausio 5 – ąją, 12.25 val. Į Tilžę  traukinys atvyks 14.05 val., o iš jos išvyks 15.20 val. Pagėgiuose traukinys bus 16.12 val, o į Klaipėdą atvyks 17. 27 val. Kaip minėta, Tilžėje numatomas keleivių persėdimas.

Nurodoma, kad kelionė iš Kaliningrado į Sovetską (Tilžę) kainuos 214 rublių, nuo Tilžės iki Klaipėdos – 17 eurų.

Atgal traukinys išvykti turėtų sausio 7 d. Iš Klaipėdos išvykimo laikas – 12.25 val., į Kaliningradą traukinys atvyks 17.20 val.

Antrąją Kalėdų dieną „Atvirai Klaipėdai” susisiekus bendruoju „Lietuvos geležinkelių” telefonu su operatore, ji teigė informacijos apie naująjį tarptautinį traukinių maršrutą, deja, neturinti ir todėl jos patvirtinti negalinti.

Su kitais „Lietuvos geležinkelių“ atstovais per šventes susisiekti nepavyko. Informaciją patikslinsime, vos tik pavyks sužinoti ką nors daugiau.

1 Comment

  1. J

    Neblogai, ~100km nuo Klaipėdos iki Tilžės kainuos 17 eur 🙂 O 120km nuo Tilžės iki Kaliningrado – 3 eur 🙂 Ir dar visa kelionė truks 5h. Nesu specialistas, bet spėju populiarumo nebus su šituo maršrutu.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Nuomonės

Šurmulį sukėlęs Emanuelis Macronas

Pirmasis Vakarų politinis lyderis – Prancūzijos prezidentas Emanuelis Macronas – išdrįso viešai apsvarstyti tikimybę, kad NATO bloko šalių kariuomenė galėtų ...
2024-03-06
Skaityti daugiau

ELTA, Fotoreportažai

Potvynis pajūryje: vienur slūgsta, kitur - stichinis įvykis

Antradienį Kretingoje kilęs ir Karteną bei Klaipėdą pasiekęs potvynis slūgsta. Pasak Klaipėdos mero Arvydo Vaitkaus, situacija stabilizavosi jau ketvirtadienį po ...
2023-11-10
Skaityti daugiau

Politikų tribūna

Taupote mūsų pinigus? O kas jūsų prašė?

Pastarajame Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos posėdyje buvo priimti sprendimai dėl miesto strateginio plano pakeitimo. Sutinku, skamba labai biurokratiškai ir nuobodžiai, ...
2023-11-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This