Girti ne tik vairavo, bet ir smurtavo

Kriminalai ir nelaimės

Dalis lietuvių vis dar tebėra  įpratę šventes švęsti „iki pergalės”, neribodami alkoholio kiekio. O, apsvaigę nuo alkoholio, jie vis dar sėda prie automobilio vairo. Girti vairuotojai kelių patruliams įkliuvo ir per Kūčias, ir pirmąją Kalėdų dieną.

Kai kurie alkoholio padauginę piliečiai pareigūnams bandė priešintis, be to, sužalotas mažametis.

Pirmadienį Mogiliovo g. apie 15.45 val. pareigūnai sustabdė automobilį „Mazda”, kurį vairavo 43 metų klaipėdietis. Jam nustatytas net 3,03 prom. girtumas. Vyras uždarytas į areštinę.

Policijos departamento nuotr.

Naktį į antradienį apie 02.10 val. Statybininkų pr. automobilis  „Ford”, kurį vairavo 40- metis, atsitrenkė į kitą transporto priemonę ir iš įvykio vietos pasišalino. Netrukus pareigūnai jį sustabdė Nidos g. Patikrinus vairuotojo blaivumą, alkoholio matuoklis parodė 2,20 prom. girtumą. Vyras irgi atsidūrė areštinėje.

Ten pat pateko ir 24 metų vaikinas, kuris Kalėdų vakarą apie 22.45 val. neblaivus variavo „Mercedes Benz” Klaipėdos r., Pėžaičių k. Sustabdytas pareigūnų į alkoholio matuoklį jis įpūtė 2,28 prom.

Beveik  tuo pat metu  Kretingoje, Birutės g. apie 23.15 val. neblaivus (1,96 prom.) 54 metų  kretingiškis, vairuodamas automobilį „BMW”, jo posūkyje nesuvaldė ir nuvažiavo nuo gatvės šlaito į gyvenamojo namo kiemą. Laimei, žmonės per avariją nenukentėjo.

Be to, girti šilutiškiai, šventę Klaipėdoje, pasipriešino policijos pareigūnams.

Pirmąją Kalėdų dieną apie 18.45 val. pareigūnai buvo iškviesti į Markučių g. dėl smurto artimoje aplinkoje. Policijos departamento duomenimis, čia mušėsi trys broliai.

Į įvykio vietą atvykusius policijos pareigūnus neblaivūs asmenys iškeikė necenzūriniais žodžiais bei sulaikymo metu pasipriešino Patrulių  rinktinės vyriausiesiems patruliams. Vienam pareigūnui prireikė net medikų pagalbos, jis gydomas ambulatoriškai. Paaiškėjo, kad 27 m.,  25 m. ir 22 metų broliai yra iš Šilutės, jiems nustatytas 2,09, 2,18  ir 2,54 prom. girtumas.

Aršieji šilutiškiai šventes pabaigė „švęsti” areštinėje, policijoje pradėtas tyrimas dėl pasipriešinimo pareigūnams.

Dar vienas skaudus įvykis susijęs su 2017 m. gimusiu mažyliu.

Gruodžio 25 d. į Kauno ligoninę iš Klaipėdos ligoninės pristatytas ir dėl šonkaulių lūžimo paguldytas berniukas. Į Klaipėdos ligoninę vaikas buvo atvežtas gruodžio 24 d. iš Kretingos, Vytauto g., savo namų.

Tėvas paaiškino, kad, laikydamas kūdikį ant rankų, užkliuvo už šuns ir kartu su juo nugriuvo. Aplinkybės nustatinėjamos. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos  sutrikdymo mažamečiui.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Muzikiniame teatre pradėjo veikti kasa

Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras skelbia, kad rekonstruotame pastate jau atvėrė ir bilietų kasą. „Bilietų kasą rasite toje pačioje vietoje, kurioje ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Nuteistas klaipėdietis, slapta filmavęs baro ir kavinės tualetuose

Klaipėdos apylinkės teismo Klaipėdos miesto rūmų baudžiamuoju įsakymu anksčiau neteistas klaipėdietis nuteistas už tai, kad pagamino ir laikė pornografiją bei ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Regionas

Palangoje rudenį vyks senjorų festivalis

Tarptautinės pagyvenusių žmonių dienos proga Palangoje pirmąsyk bus organizuojamas festivalis „Senjorų savaitė“. Rugsėjo 29 d. – spalio 4 d. Palanga ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Švietimas

Jūrų kadetai susipažįsta su uosto ir logistikos grandinėmis

Lietuvos aukštoji jūreivystės mokykla (LAJM) ir Klaipėdos jūrų kadetų mokykla įgyvendina neformaliojo švietimo projektą „Uosto ir logistinių grandinių valdymas“, skirtą ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Įkliuvo didelį kiekį kontrabandos vežęs klaipėdietis

Pasienio apaugos tarnyba pranešė, kad jos Kriminalinės žvalgybos skyriaus antradienį vėlai vakare Klaipėdoje patikrinti sustabdė vienatūrį „Ford S–MAX“, kurį vairavo ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This