Klaipėdos pašte – pokyčiai

Svarbu, Verslas

Klaipėdos centrinis paštas savo klientus patalpose pakabintais skelbimais informuoja, kad sausio 2 d. jis darbo dienomis dirbs nuo 9 iki 19 val, o šeštadieniais – nuo 9 iki 14 val. Tai reiškia, kad darbo dienomis jis dirbs 1 valandą, o šeštadieniais dviem trumpiau nei dabar.

Lietuvos pašto Komunikacijos grupės vadovas Tomas Bašarovas „Atvirai Klaipėdai” tvirtino, kad atsižvelgus „į klientų srautus” koreguojamas ne tik Klaipėdos centrinio pašto, bet ir kitų didžiųjų šalies paštų darbo laikas.

„Mažiausiai klientų sulaukiame ryte, todėl valanda vėlinamas paštų darbo pradžios laikas. Įvertinus klientų srautus, atitinkamai ir savaitgalį koreguojamas Klaipėdos centrinio pašto darbo laikas.Tai leis užtikrinti, kad piko valandomis Klaipėdos centriniame pašte dirbtų daugiau kasų ir klientai būtų sparčiau aptarnaujami”, – tikina T. Bašarovas.

Anot jo, nuo gruodžio 1-osios, ruošiantis žiemos šventėms, kurių metu smarkiai išauga pašto siuntų srautai, Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje esančių paštų darbo laikas gyventojų patogumui buvo vėlinamas.

„Atlikę didmiesčių gyventojų apklausas ir atsižvelgę į klientų poreikius, didžiųjų miestų paštų darbo laikas pavėlinome iki 7 valandos vakaro”, – teigė T. Bašarovas.

Anot jo, darbo laiko pokyčiai Klaipėdos centrinio pašto darbuotojų skaičiui įtakos neturės.

Pakeitus šio pašto darbo laiką, Klaipėdoje neliks nė vieno pašto skyriaus, kuris darbo dienomis pradėtų darbą anksčiau. Nuo 9 val. dirba tik Klaipėdos 15-asis paštas (Taikos pr. 119), o visi kiti darbą pradeda 10 val.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Konsultacijos

Paštu apsimetantys sukčiai masiškai atakuoja mobiliojo ryšio vartotojus

Daugiau nei 6500 pranešimų iš gyventojų vien tik per kovo mėnesį. Ir per pusę tūkstančio užblokuotų nuorodų per beveik metų ...
2024-04-04
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Sukčiai prisidengia Lietuvos pašto vardu

Gyventojai perspėjami, kad pastarosiomis dienomis padaugėjo bandymų apgaulės būdu išvilioti lėšas, prisidengiant Lietuvos pašto vardu. Gyventojams siunčiamos SMS žinutės su ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Politinė reklama

Klaipėdos kultūros tuštėjimo metas

Klaipėda visais laikais garsėjo kaip neužšąlantis kultūros uostas. Vieta, kur jūros nevaržoma galia ir grožis išlaisvina žmogaus mintis ir suteikia ...
2024-02-05
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This