Raudonajam Kryžiui paaukota 10 000 eurų

Sveikata

Daugiau nei 1100 orios senatvės, saugios vaikystės ir išgelbėtos gyvybės vilčių buvo nupirktos trumpam prieš Kalėdas prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“ atidarytose Raudonojo Kryžiaus „Vilties“ iniciatyvos parduotuvėse.

Neįprastose parduotuvėse, kur nebuvo daugelio įprastų atributų, o vienintelė lentynose išdėliota prekė – simbolinė viltis, žmonės buvo kviečiami prisidėti prie Raudonojo Kryžiaus įgyvendinamų socialinių programų. Iš viso „Vilties“ parduotuvėse Raudonajam Kryžiai buvo paaukota beveik 10 000 eurų.

„Džiaugiamės ne tik surinktomis lėšomis, bet ir didžiuliu palaikymu, kurio sulaukėme. Esame labai dėkingi puikiems savanoriams, be kurių Vilties parduotuvės tiesiog nebūtų veikusios. Žmonių įsitraukimas šiemet buvo dar didesnis – Viltį pirko žymūs sportininkai, muzikantai, aktoriai, žurnalistai. Nuostabu matyti, kad Vilties parduotuvės idėja prigyja Lietuvoje. Taip pat dėkojame prekybos centrui „Akropolis“, antrus metus iš eilės patikėjusiam mūsų idėja ir padėjusiam ją įgyvendinti“, – pranešime cituojama Lietuvos Raudonojo Kryžiaus generalinė sekretorė Gintarė Guzevičiūtė.

Vilties parduotuvėje šiemet apsilankė aktorius Mantas Stonkus, „radistas“ Jonas Nainys, Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneris Dainius Adomaitis, „Lietuvos ryto“ treneris Rimas Kurtinaitis, „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, kovotojas Sergejus Maslobojevas, laidų vedėjas Mindaugas Ponomariovas, dainininkas Jonas Sakalauskas, Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Tomas Danilevičius, laidų vedėjas Timūras Augucevičius, olimpietė Brigita Virbalytė.

Pirkti Viltį skatino ir buvęs sunkiaatletis klaipėdietis Ramūnas Vyšniauskas, dainininkas Vilius Tarasovas, žurnalistai Dovydas Pancerovas, Paulius Gritėnas.

Šiemet „Vilties“ parduotuvėse buvo galima ne tik pirkti simbolinę Viltį, bet ir gautą atviruką kaip kalėdinę dovaną įteikti draugams ar artimiesiems.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Sportas

Medalių lietumi pažymėjo sunkiosios atletikos šimtmetį

Klaipėdoje vykusiame šventiniame Baltijos taurės turnyre, skirtame Lietuvos sunkiosios atletikos sporto šimtmečiui paminėti, buvo visko – ir sportinio azarto, ir ...
2023-10-17
Skaityti daugiau

Verslas

Klaipėdoje bus atidaryta e-sporto arena

Ramūnas Vyšniauskas plečia savo verslą gimtojoje Klaipėdoje ir rugpjūčio 11 d., penktadienį, 11 val., vietoje uostamiestyje pagarsėjusio naktinio klubo „Piteris“ ...
2023-08-10
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

Dopingo byla: verdiktas lieka toks pat

Klaipėdos apygardos teismas ketvirtadienį atmetė trenerių Bronislavo Vyšniausko ir Antano Jakimavičiaus skundus dėl neteisėto dopingo medžiagų laikymo ir platinimo. Atmestas ...
2020-11-05
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This