Bibliotekoje ieškojo ne knygų

Kriminalai ir nelaimės

Ir prieš šventes, ir tarpušvenčiu uostamiestyje darbavosi vagys bei siautėjo chuliganai.

Dar gruodžio 21 d. į Herkaus Manto g. esančią biblioteką apie 18 val. atėjęs jos lankytojas knygų neieškojo. Jis paėmė ant stalo gulėjusį 433 eurų vertės nešiojamąjį kompiuterį ir, užsikišęs jį už striukės, spruko pro duris.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Tarpušvenčiu nuo vagių nukentėjo ir daugiau klaipėdiečių.

Naktį iš pirmosios Kalėdų dienos į antrąją, apie 1 val., Statybininkų pr. gyvenantis 64 metų vyras aptiko, kad iš po pagalvės pavogta piniginė su asmens dokumentais ir banko mokėjimo kortele. Banko sąskaitoje vyras pasigedo 850 eurų.

Buvo vagiama ir iš automobilių.

Gruodžio 27 d. apie 20.30 val. prie Šilutės pl. esančių  garažų iš užrakinto automobilio „Jeep Cherokee“ be įsilaužimo žymių pavogti 5800 eurų vertės statybos įrankiai ir UAB priklausantis grąžtas. Bendrovė nuostolius tikslina.

O ketvirtadienį vienu metu apvogti du automobiliai. Apie 4 val. Pievų Tako g., išgirdus veikiančią signalizaciją, pastebėta, kaip asmuo su gobtuvu nubėga nuo automobilio „BMW X6“. Aptikta, kad, išdaužus langą, pavogtas mašinos vairas ir greičio matuoklis. Nuostoliai tikslinami.

Tuo pat metu  S. Daukanto g. Kelių patruliai pastebėjo, kad tokie pat daiktai pavogti iš kito tokio pat automobilio, priklausančio UAB. Nuostolis – 3000 eurų.

Penktadienį apie 14.15 val., Klaipėdoje, Vingio g., parduotuvėje iš 65 metų moters rankinės vidinės kišenės pavogti 600 eurų.

O štai šeštadienio naktį  Žvejų g. esančiame bare siautėjo jauni vyrai. Apie 1 val. trys klientai kabinėjosi prie lankytojų, susimušė su apsaugos darbuotojais, išspyrė durų stiklą. Sulaikyti ir į areštinę uždaryti 27 ir 28 metų neblaivūs baro klientai, kurie turės atsakyti už viešosios tvarkos pažeidimą.

 

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This