Ką žvaigždės žada Geltonojo Žemės šuns metais?

Veidai

Turbūt nėra žmogaus, kuriam nerūpėtų bent akies krašteliu žvilgtelėti į ateitį ir sužinoti, kas gi jo laukia? Net didžiausi astrologijos skeptikai metų pabaigoje neatsispiria pagundai pasidomėti dangiškosiomis perspektyvomis, tikėdamiesi pačių geriausių naujienų iš žvaigždžių.

Kartu su klaipėdiete astrologe, „Astrostudijos” vadove Rita Vainauskiene šiek tiek praskleisime kitų metų uždangą, už kurios jau labai greitai, 2018-aisiais ims karaliauti Geltonasis žemės šuo, perimsiantis estafetę iš Raudonojo gaidžio.

Klaipėdietė astrologė, „Astrostudijos” vadovė Rita Vainauskienė sako, kad 2018-ieji būs palankūs tiems einantiems labiau širdies, o ne proto keliu. Tai labai geras metas ieškoti ir atrasti savo pašaukimą. Versle 2018-aisiais nugalės sąžiningieji, patikimi, atsakingi, ištikimi žmonės.

Pasak R. Vainauskienės, pagal Rytų tradicijas kiekvieni metai yra priskiriami tam tikram gyvūnui ar totemui, kuris valdo metų energetiką. 2018-ieji patenka į Geltonojo žemės šuns globą.

Tai labiau simbolinė sistema, tačiau joje gana aiškiai užkoduota kitų metų energetika ir atsispindi bendrosios metų tendencijos, kurias apibrėžia planetų judėjimas dangaus skliaute.

Pagal Rytų kalendorių kiekvieni metai prasideda atėjus pirmajai Mėnulio jaunačiai metų kalendoriuje. Lietuvoje tas laikas ateis tik 2018 m. vasario 15 dieną, maždaug 23.05 val. Tačiau Vakarų pasaulyje įprastai minimi Naujieji metai taip pat yra energetiškai labai stipri riba, ir ją galima drąsiai laikyti oficialia takoskyra tarp vienų ir kitų metų, kai prasideda tam tikri pokyčiai įvairiose gyvenimiškose sferose.

Geltona spalva atspindi žemės stichiją, tad po „labai raudonų” Gaidžio metų ji atneš taikos ir susitaikymo poreikį, kunkuliavusios aistros aprims, žmonės ims labiau ieškoti kompromisų.

Astrologės teigimu, Geltonojo šuns metai labai palankus metas kurti šeimą ir visiems, kas planuoja susilaukti vaikelio. Šuns metais yra tikimybė susilaukti vaikų netgi toms poroms, kurios ilgai negalėjo turėti palikuonių.

Beje, tikina R. Vainauskienė, 2018 metais gimę vaikai bus tikrai ypatingi.

Šie metai bus palankūs tiems, kurie „turi uoslę” ir gyvena jos vedini. Tiems, kurie eina labiau širdies, o ne proto keliu. Tai labai geras metas ieškoti ir atrasti savo pašaukimą ir kurti veiklą remiantis „tai man patinka” principu.

Versle 2018-aisiais nugalės sąžiningieji, patikimi, atsakingi, ištikimi žmonės. Ir jeigu vadovausitės uosle bei labiau galvosite apie kliento poreikius, o ne savo pelną, jums tikrai viskas klosis puikiai.

Širdies balso ir intuicijos verta labiau klausytis ir renkantis savo antrąją pusę. Astrologė rekomenduoja verčiau luktelėti ir neskubėti su vedybomis, jeigu šimtu procentų nejaučiate, kad tai jūsų žmogus, nes Šuns metai tikrai gali padėti atrasti savo tikrąją meilę ir savo sielos antrą pusę.

2018-ieji palankūs atkakliems, ieškantiems, nuolat besimokantiems žmonėms. Bus sustiprėjęs teisingumo jausmas, žmonės bus linkę ramiai pasakyti teisybę į akis.

R. Vainauskienė siūlo būti atidesniems retrogradinio Jupiterio ir retrogradinio Merkurijaus periodais. Esant retrogradiniam Jupiteriui (nuo kovo 9 d. iki liepos 10 d.) netinka pradėti naują verslą ar veiklą, o geriau šiuo laikotarpiu vystyti tai, kas jau sukurta.

Esant retrogradinio Merkurijaus ciklams, kurių būna trys metuose (kovo 23 d. – balandžio 15 d.; liepos 26 d. – rugpjūčio 19 d.; lapkričio 17 d. gruodžio 6 d.) geriau nepirkti nekilnojamojo turto, brangios technikos, nepasirašinėti svarbių sutarčių ir dokumentų, nepriimti naujų darbo pasiūlymų, nes tikroji situacija gali nebūti matoma, galimi neapsižiūrėjimai, nesusipratimai, komunikacijos trikdžiai.

Iki rudens Jupiteris, didžioji sėkmės planeta, bus Skorpiono ženkle. Kadangi Skorpionas yra atsakingas už bankų veiklą, stambius verslus, galimas pakilimas šiose srityse. Tačiau tik tiems, kurie yra sąžiningi. Tuos, kas mėgsta apgaulę, nesilaiko įstatymų, taisyklių, sėkmė šiemet aplenks labiau, nei ankstesniais metais.

Saturnas, karminio apvalymo, apribojimo planeta beveik tris metus bus Ožiaragio ženkle, tad visus skatins labiau laikytis disciplinos, struktūros, įstatymų, pažadų, punktualumo.

Astrologė perspėja, kad 2018 m. galima tikėtis daugiau auditų, mokesčių tikrinimo, tad geriau laikytis įstatymų ir pasitikrinti, ar buhalterijoje nėra kokių spragų. Tuomet metai bus tikrai sėkmingi.

Rytoj skaitykite astrologės Ritos Vainauskienės prognozę 2018 metams visiems Zodiako ženklams

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Būrėjui FNTT užburti nepavyko

Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos Klaipėdos apygardos valdybos pareigūnams įkliuvo nelegalus būrėjas, kuris net 7 metus veikė niekur nedeklaravęs savo veiklos ...
2020-07-02
Skaityti daugiau

Svarbu, Veidai

Ką žvaigždės žada Geltonojo Žemės šuns metais II

Klaipėdietė astrologė, „Astrostudijos” vadovė Rita Vainauskienė šeštadienį publikuotame straipsnyje jau papasakojo, kokie pagal žvaigždes bus 2018-ieji, Geltonojo žemės šuns metai. Šiandien ...
2017-12-31
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This