Dėl šiferio stogų – kreiptis į Savivaldybę

Miestas

Klaipėdos miesto savivaldybė praneša, kad teiks paraišką dotacijai iš Vyriausybės gauti. Lėšos bus skirtos asbesto turinčių gaminių atliekų surinkimui, transportavimui ir saugiam šalinimui iš gyvenamųjų bei visuomeninės paskirties pastatų.

Visos asbesto atmainos yra pripažintos I kategorijos kancerogenais ir kenkia sveikatai, Palmiros Mart nuotr.

Savivaldybės administracija kviečiame individualių ir visuomeninės paskirties pastatų savininkus ir (ar) valdytojus, planuojančius 2018 m. keisti pastatų stogus, kurie yra dengti vadinamuoju šiferiu,  kreiptis į Savivaldybę (el. p. romualda.chuseve@klaipeda.lt).

Kreiptis galima iki 2018 m. sausio 8 d. Kreipimesi būtina nurodyti individualaus ir (ar) visuomeninio pastato (-ų) savininką (-us) ir (ar) valdytoją, adresą ir faktiškai sukauptą asbesto turinčių gaminių atliekų kiekį. Jos bus nemokamai išvežtos iš teritorijos.

Atkreipiamas dėmesys, kad visos asbesto atmainos yra pripažintos I kategorijos kancerogenais, tad saugiai nepašalintos asbesto turinčių gaminių atliekos kelia didelį pavojų žmonių sveikatai.

 

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Mums rašo

NVO taryba Klaipėdoje – nepasiteisinę lūkesčiai

Ne naujiena, kad žodžiai ,,Nevyriausybinė organizacija“ (NVO) daugeliui tautiečių yra nelabai suprantami. Įmonė – ne įmonė, pomėgių klubas – ne ...
2022-10-14
Skaityti daugiau

Svarbu, Uostas ir jūra

Švyturys iki miesto gimtadienio neatsivers

Klaipėdos švyturio valdytojai patvirtino, kad turi konkretų planą, kaip kitais metais atverti šį objektą žmonių lankymui ištisus metus. Jis turėtų ...
2021-12-23
Skaityti daugiau

Svarbu, Uostas ir jūra

Rado kitą kelią į Klaipėdos švyturį

Klaipėdos savivaldybė siūlo naują būdą, kuris atvertų Klaipėdos švyturį visuomenei ištisus metus.  Proga aplankyti seniausią Lietuvos švyturį ir pasigėrėti nuo ...
2021-12-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This