Žiemos dar teks palaukti

Orai

Nors kai kur jau pasirodė pranešimų apie neva artėjančią žiemą, Jūrinių prognozių grupės sinoptikė Giedrė Andruškienė „Atvirai Klaipėdai” sakė žiemos ženklų pajūryje dar nestebinti.

Žiemos pasiilgusiems teks apsišarvuoti kantrybe, Palmiros Mart nuotr.

Dvi artimiausias paras čia vyraus tradiciškai vėjuoti ir lietingi orai. Penktadienio naktį pūs vakarų, pietvakarių 7-12 m/s  vėjas, kuris gūsiuose gali sustiprėti iki 15-20 m/s. Naktį numatoma 2-4, o dieną –  4-6 laipsnių teigiama temperatūra, lietus.

Šeštadienio naktį lietaus jau neprognozuojama, bet gali palyti dieną. Vakarų krypčių vėjas pamažu rims, temperatūra ir naktį, ir dieną laikysis pliusinė, apie 2- 5 laipsnius šilumos.

Šiokie tokie pokyčiai numatomi nuo sekmadienio, kai keisis vėjo kryptis. Jis pasisuks iš šiaurės vakarų, kartu atnešdamas ir sausesnius bei vėsesnius, be kritulių orus. Sekmadienio naktį gali spustelti minus 2 laipsnių šaltukas, dieną oro temperatūra laikysis apie nulį, kritulių nenumatoma.

Panašūs orai turėtų išsilaikyti ir pirmadienį bei antradienį.

Sniego išsiilgusiems klaipėdiečiams naujos savaitės pirmomis dienomis sinoptikė nepažadėjo. Vyraus gana gražūs, saulėti orai, naktimis temperatūra gali nukristi iki minus 3 laipsnių, tačiau tikros baltos žiemos dar teks palaukti.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Orai

Lietus liausis, numatomas gražus savaitgalis

Visą trečiadienį pajūry pliaupęs lietus ketvirtadienį dar vietomis pakrapnos, tačiau nuo penktadienio jau turėtų liautis, o savaitgalis žada būti gražus, ...
2019-11-13
Skaityti daugiau

Orai

Sniegą keis šlapdriba, keliai bus slidūs

Pirmadienį Vakarų Lietuvoje iškritęs sniegas dar turėtų išsilaikyti keletą artimiausių dienų ir jo paklotas, tikėtina, turėtų padidėti, tačiau artėjant savaitgaliui ...
2019-01-07
Skaityti daugiau

Orai

Klaipėdoje siaučia audra, nedirba perkėla ir uostas

Antradienį pajūryje sustiprėjęs vėjas dar labiau įsisiautėjo trečiadienio naktį, o dieną lietų gali pakeisti ir šlabdriba. Pasak antradienį kalbintos Jūrinių ...
2018-10-23
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This