Pareigūnai saugojo pėsčiuosius

Kriminalai ir nelaimės

Klaipėdiečiai, deja, nesaugiai kerta gatvę – konstatuoja policijos pareigūnai, kurie penktadienį pačiame miesto centre organizavo prevencijos priemonę „Kiekvienas yra pėsčiasis“. Jos tikslas – apsaugoti pažeidžiamiausius eismo dalyvius, sakoma policijos pranešime.

Už administracinius nusižengimus buvo nubausti 9 nedrausmingiausieji, policijos nuotr.

Su pėsčiaisiais keturiose centrinės uostamiesčio dalies vietose bendravę pareigūnai liūdnai konstatavo klaipėdiečių, suaugusiųjų ir vaikų, neatsargumą, skubą ir neišmoktą savisaugos „pamoką“. Eismo dalyviai bėgo per gatves, kirto jas ne perėjose, o kur pakliuvę.

Per pusantros valandos trukusią  prevencijos priemonę pareigūnams už administracinius nusižengimus teko nubausti devynis pačius nedrausmingiausiuosius, o kiek pėsčiųjų įspėta, pasak pranešimo, „pamestas net skaičius.“

Klaipėdos miesto bendruomenės pareigūnė Simona Narūnė pasakojo, jog gatvėje budėję uostamiesčio Pirmojo veiklos skyriaus pareigūnai su policijos rėmėju nespėjo fiksuoti pažeidimų.

„Būtinai kartosime tokią priemonę po savaitės. Tuomet ji vyks su Kelių policijos tarnybos pareigūnais. Tačiau saugotis gatvėse ir keliuose turėtume pradėti nuo šios minutės ir dėl savęs pačių, o ne dėl baudų baimės“, – pranešime cituojama bendruomenės pareigūnė.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Konsultacijos

Pareigūnai perspėja - pasikeitęs artimųjų elgesys gali signalizuoti apie bandymus svaigintis

Gyvenimo ritmas pastaruoju metu tampa vis intensyvesnis, dažnėja bendravimas virtualioje erdvėje ir tai gali sutrukdyti laiku pastebėti pokyčius artimųjų elgesyje, ...
2022-12-21
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Švietimas

Jaunieji policijos rėmėjai džiaugiasi savanorystei prilyginama veikla

Ketvirtadienį į Klaipėdos policijos bendruomenės pareigūnių organizuotą kas mėnesį vykstantį susitikimą atvyko 15 jaunųjų policijos rėmėjų.
2019-02-22
Skaityti daugiau

Švietimas

Stovyklos vadovės padėka pareigūnams

Klaipėdos vyriausiasis policijos komisariatas praneša gavęs padėką iš Girulių bibliotekos- bendruomenės namų vaikų vasaros stovyklos. Jos vadovė Irina rašo, kad ...
2018-08-27
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This