„Neptūne” – dar vienas naujas žaidėjas

Sportas

Klaipėdos „Neptūnas“ pranešė su 19-mečiu 202 cm ūgio klaipėdiečiu Džiugu Slavinsku, savo trofėjų kolekcijoje turinčiu Europos jaunių (iki 18 metų) vicečempiono titulą, pasirašęs dvejų metų sutartį. Džiugui Slavinskui bus išduotos dvi licencijos – jis galės rungtyniauti ir Nacionalinės krepšinio lygos (MEZON-NKL), ir Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) čempionate.

bcneptunas.lt nuotr.

Džiugas Slavinskas kol kas rungtyniaus „Neptūno-Akvaservis“ komandoje, o esant reikalui, galės padėti ir pagrindinei „Neptūno“ ekipai. „Neptūno“ ir „Neptūno-Akvaservis“ krepšininkai dažnai rengia bendras treniruotes.

Džiugas Slavinskas antrosios Klaipėdos komandos marškinėlius vilkėjo nuo 2014 metų metų. 2015 metais jis tapo NKL čempionu, 2017 metais – vicečempionu. Dabar krepšininkas į uostamiestį grįžta iš Ispanijos, kur buvo sudaręs sutartį su Las Palmo „Gran Canaria“ komanda.

Sugrįžimo į Klaipėdą rungtynėse, vilkėdamas „Neptūno-Akvaservis“ ekipos marškinėlius, Džiugas Slavinskas į Mažeikių „Erelių“ ekipos krepšį įmetė 9 taškus (3/6 dvit. 1/1 trit., 4 atk. kam., 2 rez. perd.), o „Neptūno-Akvaservis“ ekipa laimėjo šias rungtynes rezultatu 81:70.

„Malonu grįžti į Klaipėdą. Čia gyvena mano artimieji ir draugai, tad visi gali atvykti į rungtynes, palaikyti, kaip matėte ir rungtynėse su Mažeikiais. Tai yra malonu. Džiugu, kad galiu treniruotis kartu su „Neptūno“ komanda, būti šios Klaipėdos krepšinio piramidės dalimi. Tokia patirtis, manau, labai naudinga ir reikalinga kiekvienam žaidėjui. Tuo džiaugiuosi ir siekiu tobulėti. „Neptūno“ treniruotės išties profesionalios“, – klubo pranešime cituojamas Džiugas Slavinskas.

Jo sugrįžimu į Klaipėdą džiaugėsi ir „Neptūno-Akvaservis“ treneris Tomas Gaidamavičius.

„Mums trūko vieno didelio žmogaus. Džiugas jau pirmose rungtynėse paliko gerą įspūdį. Jam dar reikia įeiti į sistemą, perprasti derinius ir prisitaikyti prie komandos, bet matau, kad jis mums tikrai daug padės. Vyksta intensyvus darbas. Ties tuo ir dirbame“, – pabrėžė T. Gaidamavičius.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Sportas

„Neptūnas“ 50 minučių trileryje įveikė „Žalgirį“

Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, trečiadienį nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“. Georgios Vovoro kariauna gausiai susirinkusių uostamiesčio ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūnas“ kyla į penktąją vietą

Klaipėdos „Neptūno“ pasaka su Georgios Vovoru tęsiasi. Klaipėdiečiai šeštadienio vakarą namuose rezultatu 88:84 (20:27, 23:14, 31:22, 14:21) patiesė Panevėžio „7bet-Lietkabelį“ ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūnas“ tęsia pergalių seriją

Jonavos „CBet“ komanda pirmadienį turėjo progą nutraukti Klaipėdos „Neptūno“ penkių pergalių seriją Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“), tačiau Ąžuolio Tubelio vedama ...
2024-04-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This