Pateikė ledo ritulio turnyro ataskaitą

Sportas

Pirmą kartą Klaipėdoje pernai lapkričio 10-12 dienomis vykusio „CROWNS Baltic Challenge Cup“ ledo ritulio turnyro organizatoriai paviešino finansinę ataskaitą.

Teigiama, kad per tris renginio dienas arenoje apsilankę per 6000 žiūrovų.  Sekant bilietai.lt modernias pardavimo sistemas matyti, kad 2394 bilietai (įskaitant abonementus) buvo nupirkti iš kitų Lietuvos ir užsienio miestų. Užsienyje buvo nupirkti 82 bilietai – daugiausiai Estijoje, po jos seka Latvija ir Vokietija.

Teigiama, kad nemažai aistruolių, atvykę iš kitų miestų apsistojo Klaipėdos viešbučiuose. Pagal Klaipėdos turizmo informacijos centro metodiką, miesto svečiui apsistojus viešbutyje, turistas savo poreikiams išleidžia vidutiniškai apie 80 eurų per dieną Klaipėdoje. Tad, anot organizatorių, galima teigti, jog tris dienas trukusio turnyro metu bent po kartą nakvyne mieste pasinaudojo visi į turnyrą atvykę svečiai (būta svečių, kurie gyveno visas tris turnyro dienas, būta svečių kurie apsistojo pas klaipėdiečius, o dali žiūrovų atvyko ir išvyko tą pačią dieną).

„Klaipėdos miestas ledo ritulio turnyro metu gavo iki 160 tūkstančių eurų pajamų iš miesto svečių, atvykusių stebėti ledo ritulį”, – konstatuojama pranešime.

“CROWNS Baltic Challenge Cup Klaipėda 2017” biudžetas:

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Veidai

Teisininkas Jurijus Martinaitis: „Gyvenimo prasmė yra būti laimingam“

Klaipėdiečio Jurijaus Martinaičio pavyzdys parodo, kad siekti savo svajonių niekada nevėlu. Netgi rekomenduotina išbandyti kelias profesijas, skirtingas šalis, kad suprastum ...
2023-08-28
Skaityti daugiau

Sportas

Klaipėdietės ledo ritulininkės - šalies čempionės

Net ir neturėdamos visus reikalavimus atitinkančio „podiumo“, uostamiesčio ledo ritulio klubo HC „Klaipėda“ ir toliau sėkmingai diktuoja moterų ledo ritulio ...
2023-03-03
Skaityti daugiau

Sportas

Surengtas vaikų ledo ritulio turnyras Jurijui Merkutovui atminti

Klaipėdoje surengtas Jurijaus Merkutovo taurės vaikų ledo ritulio turnyras. Taip „Baltijos“ ledo ritulio klubas kasmet pagerbia ilgamečio Klaipėdos komandos lyderio, Lietuvos ...
2022-05-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This