Vilniaus pankai pasismagino su „Baltija”

Sportas

Lietuvos ledo ritulio čempionato rungtynėse, šeštadienį vykusiose Klaipėdos „Akropolio” arenoje, uostamiesčio „Baltija” turėjo pripažinti svečių iš sostinės – „Hockey Punks“ pranašumą rezultatu 2:7.

Pirmasis įvartis į klaipėdiečių vartus krito 4.42 min., kai pasižymėjo Šarūnas Suchomlinas. Praėjus šiek tiek daugiau nei trims minutėms rezultatą išlygino Michail Jevstignejev. Visgi į pertrauką tarp pirmojo ir antrojo kėlinių turėdami persvarą išėjo iščiuožė vilniečiai (2-ąją įvartį jiems pelnė Modestas Kartenis).

Per antrąjį kėlinį ritulys vartuose pabuvojo tik vieną kartą. Deja, tai buvo „Baltijos” vartai (įvarčio autorius Edgar Rybakov).

Trečiasis kėlinys jau virto svečių šou. Nors jis prasidėjo klaipėdiečio Artūr Sapožnikov įvarčiu, vėliau jau buvo tik 4 sėkmingi „pankų” antpuoliai, nesulaukę atsako. Pasižymėjo Mindaugas Kieras, Edgar Rybakov, Modestas Kartenis ir Valdas Pikčius.

Kitas rungtynes vasario 3-iąją Klaipėdos „Baltija” turėtų žaisto Rokiškyje. Sausio 6-ąją šios miesto „Rokiškio” komandos ir klaipėdiečių akistata neįvyko, nes „Baltija” neatvyko į rungtynes. Už tai jai buvo įskaitytas techninis pralaimėjimas 0:5.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Klaipėdoje vyks Didžioji sodinukų mugė

Balandžio 20 d. prie Klaipėdos „Akropolio“ vyks Didžioji sodinukų mugė. „Pandemijos metu daug kas įsigijo sodybas, ėmė puoselėti seniau turimas, ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Verslas

Gero maisto festivalyje - be pirkėjų antplūdžio

Nors plačiai išreklamuotame vadinamajame gero maisto festivalyje, šeštadienį vykstančiame Klaipėdos „Akropolyje,” išties buvo galima rasti rečiau sutinkamų produktų, bent jau ...
2024-04-06
Skaityti daugiau

Verslas

Gero maisto festivalyje - maisto gaminių įvairovė

Balandžio 6 d., šeštadienį, Klaipėdos „Akropolis“  lankytojus pakvies į naują renginį – gastronomijai dedikuotą Gero maisto festivalį. Atėjusieji į renginį ...
2024-04-02
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This