Klaipėdos senjorai aktyviai sportuos

Mums rašo

Žvejų rūmai ir Pagyvenusių žmonių asociacija, tik išgirdę pirmas žinutes apie Klaipėdos paskelbimą Europos sporto miestu, su dideliu entuziazmu ėmėsi kurti sportinę programą.

Visi užsiėmimai yra išmąstyti ir pritaikyti senjorų galimybėms ir jei prisijungs jaunimas, jiems su mumis bus paprasta. Esame nusiteikę kovingai ir neapsiribosime tik savo žmonėmis, nes sudaryti grafikai ir galimybės registruotis bendruomenės nariams, mūsų draugams, kaimynams. Renginiai nemokami. Reikės tik sportinės ištvermės, užsispyrimo, aktyvumo.

Pirmuosius renginius organizuos vasarį klubas „Klaipėda“ kartu su „Žemaičių alkeriu“ – tai jų pačių mėgstami šaškių, šachmatų turnyrai, pramogai protų mūšis, skirtas Lietuvos 100-mečiui.

Estafetę perims VšĮ „Vakaro žaros“, „Bočiai“ ir praves estafetes bei sportinius žaidimus, pritaikomus patalpose. Taip pat kovo mėnesį klubo „Šeimyna“ boulingo mėgėjai kvies visus išmėginti „Apollo” boulingo kamuolius, siūlome sekti skelbimus ir aktyviai prisijungti, nes takų visiems užteks, tam jau turime daugkartinę patirtį.

Žvejų rūmai balandį sukvies plaukikus ir ne tik juos. Organizuoja baseinus ir nemokantiems plaukti, akvaaerobikos užsiėmimus, tai ne tik sveikata, bet ir pramoga bei repeticija prieš vasarą.

Laukiame gegužį gerų orų. Klubas „Rūta“ kartu su „Sidabrine gija“ pakvies visus į orientacinį žygį Melnragė-Giruliai (3km.) Dalyviams paruoštos užduotys, o kartu ir siurprizai, finiše lauks karšta arbata.

Didelį susidomėjimą tarp senjorų sulaukė galimybė pasitikrinti taiklumą tire. Jau aptariant priemonę, sulaukta pageidaujančių. Taigi, taiklumą išmėginsime balandį, kartu su „JūrAine”.

Jei orai bus puikūs, dar vieną pramogą, o kartu ir sportą susimanė klubas „Klaipėda“ – išvyką į „Vinetu kaimą”. Ekskursiją į gamtą jie organizuoja jau kelintą kartą, dabar ir su draugais.

Įdomus žygis dviračiais į istorines miesto pietinės dalies vietas bus organizuotas Europos šokių kolektyvo „Klaipėdos zunda“. Jei seniai nevažinėjote, bus galimybė pasitikrinti, kiek dar turite jėgų panašiems žygiams, paruošti ratus.

Vainikuos sporto renginius asociacijos ir ansamblio „JūrAinė“ organizuojama diskusija „Judėk ir tobulėk“, aptarsime rezultatus, siurprizas bus žymaus sportininko dalyvavimas, jo pasidalinimas patirtimi, na, ir žinoma vitaminų kokteilis bei koncertinė šou programa ekstremalioje vietoje.

Žvejų rūmai ir asociacijos valdyba pasirūpins prizais ir diplomais ir padės kolektyvams organizaciniais klausimais, skelbimais, reklama.

Po tokio maratono, senjorai, manau, greta meno saviveiklos, aktyviai ateityje įsijungs į sportinę veiklą, nes sąlygos mieste gerėja, tik turėk sveikatos ir noro.

Pagyvenusių žmonių asociacijos prezidentė Kristina Buslajeva

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Tarptautinei teatro dienai – premjera ir žiūrovų pamėgti spektakliai

Pasitinkant tarptautinę teatro dieną Klaipėdos Žvejų rūmuose kovas buvo paskelbtas teatro mėnesiu. Renginių afiša skelbia net dvylika spektaklių, kuriuos rodė ...
2024-03-21
Skaityti daugiau

Kultūra

Žvejų rūmuose - kitoks Nedos Malūnavičiūtės koncertas

Kovo 28 d. 18.30 val. Klaipėdos Žvejų rūmai kviečia praleisti vakarą su Neda Malūnavičiūte (vokalas, fleita) ir Richardu Baniu (fortepijonas). ...
2024-03-19
Skaityti daugiau

Miestas

Kovo 11-ajai skirti renginiai

1990 m. kovo 11 d. Lietuvos Respublikos Aukščiausioji Taryba pasirašė Lietuvos nepriklausomybės atstatymo aktą, kuriuo Lietuva paskelbta nepriklausoma valstybe. Šiemet ...
2024-03-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This