„Lietuvos geležinkelių” atstovybei vadovaus Indrė Milinienė

Verslas

Nuo vasario 1-osios valstybės valdomos AB „Klaipėdos nafta” (KN) komunikacijos vadovės pareigas palikusi Indrė Milinienė pradeda vadovauti kitos valstybinės bendrovės – „Lietuvos geležinkelių” (LG) – Klaipėdos atstovybei. Pastaroji buvo įsteigta pernai liepą.

I. Milinienė minėtas pareigas KN ėjo nuo 2011-ųjų kovo. Ji komunikacijos vadove tapo prabėgus beveik metams po to, kai įmonės vadovu buvo paskirtas dabartinis susisiekimo ministras Rokas Masiulis.

Pasak I. Milinienės, dirbant KN jai labiausiai įsiminė suskystintųjų gamtinių dujų (SGD) terminalo, antžeminės SGD paskirstymo stotis ar naftos terminalų plėtros projektai, „kurie reikalavo rezultatų sudėtingomis sąlygomis, iššūkių suvaldymo bei skaidrios, sklandžios ir efektyvios komunikacijos”. I. Milinienei vadovaujant KN komunikacijai taip pat buvo pakeistas bendrovė prekinis ženklas.

Pašnekovės teigimu, sužinojusi apie LG vykdomą atranką Klaipėdos atstovybės vadovui išrinkti, ji nusprendė save išbandyti šioje srityje.

„Galima sakyti, kad ligšiolinė mano karjera klostėsi 7 metų ciklais. Beveik tiek dirbau „Klaipėdos naftoje”, o iki tol septynerius metus teko darbuotos ryšių su visuomene bendrovėje „Publicum“, – sakė I. Milinienė.

Anot jos, LG atstovybės Klaipėdoje funkcija yra atstovauti įmonės interesus su visomis suinteresuotomis šalimis, efektyvinti jos veiklą šiame regione, megzti ryšius su potencialiais klientais bei palaikyti dialogą su šio regiono visuomene.

LG atstovybė yra įsikūrusi viešbučio „Hotel ibis Styles Klaipeda Aurora“ pastate (šalia Naujosios perkėlos).

LG šiuo metu vadovauja Mantas Bartuška, su kuriuo I. Milinienei teko dirbti, kai jis ėjo KN generalinio direktoriaus, prieš tai – finansų ir administravimo departamento direktoriaus pareigas. LG vadovu M. Bartuška buvo paskirtas 2016-ųjų gruodį, susisiekimo ministru tapus Rokui Masiuliui ir pradėjus įmonės pertvarką.

„Mūsų tikslas yra vystyti bendradarbiavimą su uosto kompanijomis, nes didelė dalis mūsų vežamų krovinių važiuoja būtent į Klaipėdą. Ji domi ir dėl keleivių – kalbame apie greitesnius traukinius tarp Klaipėdos ir Vilniaus, galvojame sujungti Klaipėdą ir su Šilute. Tų klausimų yra daug, ir tam, kad vystyti visas tas galimybes ieškojome naujo vadovo. Indrė sudalyvavo atrankoje, praėjo pokalbius ir dabar linkime jai sėkmės”, – „Atvirai Klaipėdai” sakė M. Bartuška.

Jis I. Milinienę vadina „atsakingu, darbščiu, kūrybingu žmogumi, kuris gali lengvai bendrauti su uosto bendruomene”.

„Klaipėdos naftos” patirtis yra ir transporte, ji puikiai žino ir Klaipėdos aktualijas, tad manau, kad ji dar šiek tiek susipažinusi su geležinkelių specifika padės tiek keistis mūsų įmonei, tiek įgyvendinti naujas galimybes”, – sakė LG vadovas.

M. Bartuška LG atstovybę Klaipėdoje vadina „investicija į ateitį”, kuri padės įgyvendinti naujus projektus ir greitai reaguoti į dinamišką situaciją rinkoje.

KN buvo paskelbusi konkursą buvusioms I. Milinienės pareigoms eiti. Kol kas naujasis įmonės komunikacijos vadovas dar nepristatytas.

4 Comments

  1. JR

    Pačios didžiausios sėkmės Indrei 🙂

    Reply
  2. sėkmės

    Protinga moteris .Tikimės protingos ir matomos veiklos.

    Reply
  3. Negrazu

    Vat ir baigesi meile NEPRIKLAUSOMYBEI ,kaip ten sakoma apie svestanti laiva ,kas bega pirmas ?

    Reply
    • aš

      juk suprantat, kad parašėt nesąmonę…

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Unikali urbanistinė istorija

Klaipėdos statybos objektas Nr. 1: didžiulės taršos, aistrų ir neatsakytų klausimų istorija IV

„Atsirado tada jau ir Būtingės variantas, galiausiai prasidėjo ten statybos, bet tyliai ramiai liko Klaipėdos terminalas, nors buvo kalbama, kad ...
2024-03-11
Skaityti daugiau

Verslas

Oficialiai nebeliko „Klaipėdos naftos“

Nuo trečiadienio valstybės valdoma AB „Klaipėdos nafta“ tęsia veiklą nauju juridiniu pavadinimu – AB „KN Energies“. Pavadinimo keitimas esą yra ...
2024-01-10
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

KN tapo keturių Vokietijos SGD terminalų komercine operatore

Nuo sausio 10 d. AB „KN Energies“ tapsianti „Klaipėdos nafta“ (KN) 2024-uosius metus pradeda pergale viešajame konkurse dėl keturių suskystintųjų ...
2024-01-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This