3000 bilietų neliko per 10 minučių

Kultūra, Svarbu

Antradienio vidurdienį interneto pardavimo sistemoje www.bilietai.lt prasidėjusi prekyba 3 Eur kainuosiančiais bilietais į Vasario 16-osios proga tądien „Švyturio“ arenoje Savivaldybės rengiamą Marijono Mikutavičiaus koncertą truko tik apie 10 minučių.

12.12 val. bilietų jau nėra…

Bilietus bandė nusipirkti ir „Atviros Klaipėdos” žurnalistai. Pirmas dalykas, kuris jiems krito į akis, tai, kad apie 5 sekundėmis skirtingose Klaipėdos vietose esančiuose kompiuteriuose skyrėsi laikas, puslapyje skaičiuotas iki prekybos starto.

Tą pačią akimirką paspaudus mygtuką „pirkti” atsirado puslapis, informuojantis, kad vienas iš žurnalistų yra eilėje, kurioje teks laukti 6 minutes, kurios netrukus virto septyniomis, o kitas – 18 minučių eilėje.

„Šešios minutės” baigėsi beveik laiku, nors pats minučių skaičius ir nemažėjo, tačiau perkant bilietą sistema striginėjo ir pradingo vienas iš bilietų, o papildyti dar vienu jau nebepavyko… Tačiau kur kas liūdniau baigėsi turėjusiam laukti 18 minučių – laiką skaičiavęs laikmatis užstrigo ant nulio ir po kokių penkių minučių pabandžius perkrauti puslapį, bilietų jau nebebuvo.

„Be šansų nusipirkti, nors ir paspaudžiau pirkti bilietą praėjus gal 1-2 sekundėms, iškarto stojau į eilę kurie niekada ir nesibaigė. Po 25 minučių leido pirkti ir rodė 5 stovimas vietas, bet sistema tiek striginėjo, kad leido pirkti tik 1, o norint nusipirkti pranešė, kad išparduota. Kažkam šiandien sėkmingesnė diena :)”, – savo įspūdžiais pasidalino „Atviros Klaipėdos” skaitytojas Arvydas Gintauskas.

Diskusijos apie nesėkmingus bandymus pirkti bilietus jau verda ir socialiniuose tinkluose.

Toks pats kiekis bilietų – 3000 – rytoj nuo 12 val. bus parduodamas bilietai.lt Klaipėdoje esančiose kasose: „Švyturio“ arenoje, „Akropolyje“ („Vakarų ekspresas“), Klaipėdos koncertų salėje, Žvejų rūmuose, „Maximos“ informacijos skyriuose Taikos pr. 141, Šilutės pl. 35, Taikos pr. 61, Liepojos g. 10, Šilutės pl. 68,  Šilutės pl. 40A ir „Rimi“ informacijos skyriuje Taikos g. 139. Vienam žmogui taip pat bus parduodami ne daugiau kaip 4 bilietai.

Tačiau atsiranda jau ir abejojančių tokia informacija.

„Aš skambinau ką tik į bilietai.lt sakė, kad visi bilietai išparduoti, paklausiau ar ryt bus bilietai nurodytose vietose parduodami, sakė nzn tai priklausys ar visi bilietais bus parduoti internetu. Tai žiniasklaidos info apie 3000 inete ir 3000 kasose yra netiksli”, – socialinio tinklo diskusijoje rašo klaipėdietė Oksana Gudelevičienė. 

Renginio organizatoriaus – Žvejų rūmų – direktorius Alvydas Juozas Lenkauskas griežtai atmeta tokius teiginius.

„Visi likę 3000 bilietų rytoj bus prekyboje. Mes pateikiame visas ataskaitas ir merui. Niekam nebuvo rezervuotas nė vienas bilietas – visi organizatoriai, apie 10 asmenų, eis su leidimais. Kai tik esame pasitvirtinę antikorupcines tvarkas, bet aišku, kad nepatenkintų bus vis tiek”, – sakė jis.

Pašnekovo teigimu, sistema rodo, kad 12 val. buvo apie 3400 prisijungusių asmenų, norėjusių pirkti bilietus.

„12.20 buvo parduota 1700 bilietų, eilėje tuo metu jau laukė 4000 žmonių. Taigi, gaunasi taip, kad jei buvai eilėje 500-asis, tai tikrai galėjai sulaukti galimybės rinktis bilietus, nes vienas žmogus galėjo pirkti tik iki keturių. Tačiau jei jau pradžioje buvai 2000-asis, tai jau tikrai jokių šansų neturėjai”, – sakė jis.

2 Comments

  1. Tautos ligoniai

    O čia ką, be Mikutavičiaus nebus šventės?Ligoniai ,ne kitaip.Ir svarbu,kad pigiai…

    Reply
  2. Sigitas

    Nupirkau be jokiu trukdžių, vienas kompiuteris, viskas pavyko gerai ir greitai.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Vyks grožio mugė „Stilius ir skonis“

Gegužės 18 dieną, šeštadienį, „Švyturio” arenoje vyks mados ir grožio mugė „Stilius ir skonis“. Šis mugių ciklas džiugina stiliui ir ...
2024-04-29
Skaityti daugiau

Kultūra

Tarptautinei teatro dienai – premjera ir žiūrovų pamėgti spektakliai

Pasitinkant tarptautinę teatro dieną Klaipėdos Žvejų rūmuose kovas buvo paskelbtas teatro mėnesiu. Renginių afiša skelbia net dvylika spektaklių, kuriuos rodė ...
2024-03-21
Skaityti daugiau

Kultūra

Žvejų rūmuose - kitoks Nedos Malūnavičiūtės koncertas

Kovo 28 d. 18.30 val. Klaipėdos Žvejų rūmai kviečia praleisti vakarą su Neda Malūnavičiūte (vokalas, fleita) ir Richardu Baniu (fortepijonas). ...
2024-03-19
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This