Danguolei Netikšienei – „Gerumo žvaigždė”

Miestas

Trečiadienį Klaipėdos miesto savivaldybės Socialinio būsto skyriaus vedėjai Danguolei Netikšienei įteiktas aukščiausio laipsnio apdovanojimas – ženklas „Gerumo žvaigždė“, kuris yra skiriamas asmenims, ypatingai pasižymėjusiems socialinės apsaugos ir darbo srityje, praneša Savivaldybė.

Ženklą įteikęs Socialinės apsaugos ir darbo ministras Linas Kukuraitis padėkojo klaipėdietei už profesionalumą, didelį atsakomybės jausmą, rodomą darbinį pavyzdį kitoms savivaldybėms.

„Nemanau, kad nusipelniau šio apdovanojimo. Juk  visus darbus, už kuriuos taip buvau įvertinta, atlikome kartu su komanda – savo skyriaus darbuotojais bei kitais kolegomis iš savivaldybės“, – pranešime cituojama kuklioji valdininkė.

Jame taip pat teigiama, kad „dėka šios valstybės tarnautojos Klaipėdos savivaldybė pirmoji sėkmingai įgyvendino Paramos būstui įsigyti ar išsinuomoti įstatymo nuostatas. Moteris aktyviai dalyvavo teikdama pastabas ir pasiūlymus, tobulinant paramos būstui sistemą. Danguolės Netikšienės iniciatyva vyko susitikimai su kitomis savivaldybėmis, kuriuose ji dalijosi patirtimi, aiškino kaip galima išspręsti kylančius sunkumus bei padėti žmonėms“.

Šiemet suėjo 20 metų, kai D. Netikšienė dirba socialinėje srityje. Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos Socialinio būsto skyriui ji vadovauja 15-tus metus.

 

 

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika

Irena Šiaulienė nori į Europos Parlamentą

Demokratų sąjunga „Vardan Lietuvos“ pagarsino savo kandidatų į Europos Parlamentą sąrašą. Jo lyderiu yra eurokomisaras Virginijus Sinkevičius. Tarp kandidatų yra ...
2024-03-07
Skaityti daugiau

ELTA

Viktorija Čmilytė-Nielsen: entuziazmo atsisakyti parlamentinių lėšų nėra

Po susitikimo su Seimo frakcijų seniūnais parlamento vadovė Viktorija Čmilytė-Nielsen pripažįsta, kad sutarimo, kaip galėtų keistis parlamentinių lėšų panaudojimo tvarka, ...
2024-02-26
Skaityti daugiau

ELTA

Siūlo įpareigoti suaugusius asmenis 5 proc. nuo metinių pajamų skirti tėvų išlaikymui

Socialinių draudimo pensijų įstatymo pataisas įregistravęs Seimo Darbo partijos frakcijos narys Valdemaras Valkiūnas siūlo įtvirtinti pareigą suaugusiems vaikams išlaikyti savo ...
2023-06-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This