Tyrinėjusiems Kuršių neriją – prizai

Miestas

Klaipėdos miesto savivaldybė praneša, kad uostamiestyje apdovanoti žaidimo „Atrask Kuršių neriją su Škoda“ nugalėtojai.

Teigiama, kad ne pirmus metus vykstančiose varžybose reikia aplankyti kuo daugiau šio nuostabaus gamtos kampelio objektų ir juos pažymėti specialiame žemėlapyje. Pastaruosius, nurodžius savo kontaktus, įmesti į specialią urną, iš kurios burtų keliu ir atrenkami laimėtojai.

Organizatorių nuotr.

„Šiemet konkursas vyko nuo birželio iki spalio, tad laiko aplankyti visus objektus buvo tikrai daug. Skubėti nereikia. Konkurso tikslas ne kuo greičiau apibėgti visus punktus, o kuo daugiau pamatyti ir susipažinti“, – pranešime cituojama Kuršių nerijos nacionalinio parko direkcijos direktorė Aušra Feser.

Tai, kad skubėti nereikia, patvirtino ir vienas iš nugalėtojų – Gintas. „Kai tik sužinojau apie šį konkursą, iš karto įsigijau žemėlapį ir ėmiau ieškoti objektų. Pirmą savaitgalį įveikiau vieną trasą, antrą – kitą. Buvo smagu. Sužinoję apie tai, prisijungė ir draugai,“ – įspūdžiais dalijosi klaipėdietis.

Pagrindinė orientacinių trasų įrengimo rėmėja – įmonė „Škoda“. Pagrindinius prizus – „Škoda“ dviratį ir išorinę automobilio bagažinę – taip pat įsteigė jie.

„Kai tik pradėjom šį projektą, netikėjom, kad jis taip išsiplės. Dėkojam visiems prisidėjusiems, taip pat labai džiaugiamės, jog trasos tapo tokios populiarios – jomis naudojasi ne tik lietuviai, bet ir svečiai iš užsienio. Tad mūsų darbai dar nesibaigia – projektą plėsim“, – pažadėjo „Škoda“ atstovybės Lietuvoje marketingo ir komunikacijos vadovas Linas Barščevičius.

Organizatorių nuotr.

Vieną iš prizų įsteigė ir Klaipėdos miesto savivaldybė. Dovanų rinkinys burtų keliu atiteko po Kuršių neriją keliavusiai kaunietei. Mat viena iš trasų tęsiasi ir uostamiesčiui priklausančioje Smiltynėje.

Anot Klaipėdos m. savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojos Elidos Mantulovos, ateityje takų tinklas plėsis, tad orientacininkai galės keliauti kur kas ilgesnėmis trasomis.

 

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Kuršių nerijos nacionalinis parkas turi naują vadovę

Kuršių nerijos nacionalinio parko direkcijos vadove tapo Lina Dikšaitė, ilgą laiką dirbusi šio valstybinio parko direktoriaus pavaduotojo pozicijoje. Naująsias pareigas ...
2024-01-24
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Girto vairuojamas automobilis atsitrenkė į šviesoforo stulpą

Trečiadienio rytą Klaipėdoje, Minijos-Strėvos gatvių sankryžoje, automobilis „Škoda” taranavo šviesoforo stulpą. „Kelio plotis – 10 metrų, šviesoforo stulpo plotis – ...
2023-11-01
Skaityti daugiau

Regionas

Atidaroma Gamtos mokykla Kuršių nerijoje – mokytis galės kiekvienas

Kuršių nerijos nacionaliniame parke duris atveria Gamtos mokykla, įkurta atnaujintuose istoriniuose pastatuose Smiltynėje ir pastate ant marių kranto Nidoje. Tai ...
2023-10-06
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This