Mintis apie pusfinalį gena šalin

Sportas

„Žaidėjams bandau įkalti į galvas, kad reikia kuo greičiau pamiršti šias rungtynes ir Klaipėdoje kautis iš visų jėgų. Alytaus komanda yra pavojinga, tad nė akimirkai negalime atsipalaiduoti. Kitu atveju galime būti skaudžiai nubausti. Juk SIL-Karaliaus Mindaugo taurės turnyro ketvirtfinalio nugalėtojas paaiškėja iš vienų rungtynių, tad yra pavojinga. Visada juk galimas ir netikėtumo faktorius. Privalome būti susikoncentravę ir pasiruošę kietai kovai“, – sako Klaipėdos „Neptūno“ komandos vyr. treneris Kazys Maksvytis, prieš antradienio rungtynes su Alytaus „Dzūkija“.

„Dar apie pusfinalį net nemąstome ir jokiu būdu to daryti negalime. Kaip sakoma: „Neperšokęs griovio, nesakyks op.“ Turime koncentruotis į šio vakaro dvikovą. Manau, kad šįvakar laukia kur kas sunkesnis mūšis nei Alytuje”, – sako Kazys Maksvytis.

Žinia, „Neptūno“ ir „Dzūkijos“ krepšininkai susitiko praėjusį savaitgalį Alytuje. Tai buvo Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) čempionato dvikova. Šias rungtynes gana lengvai – rezultatu 81:63 (27:14, 23:5, 13:19, 18:25) laimėjo klaipėdiečiai. Antrajame kėlinyje vienu metu neptūniečiai pirmavo net 50:14.

Jei klaipėdiečiai įveiks ketvirtfinalio barjerą, tada jiems teks susidurti su  Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Utenos „Juventus“ poros nugalėtoju.

„Dar apie pusfinalį net nemąstome ir jokiu būdu to daryti negalime. Kaip sakoma: „Neperšokęs griovio, nesakyk op.“ Turime koncentruotis į šio vakaro dvikovą. Manau, kad šįvakar laukia kur kas sunkesnis mūšis nei Alytuje“, – teigė treneris.

Tikimasi, kad šiose rungtynėse jau „Neptūnui“ galės padėti kurį laiką kojos traumą gydęsis ir dvikovą Alytuje praleidęs įžaidėjas Jerry Johnsonas.

SIL-Karaliaus Mindaugo taurės turnyro ketvirtfinalio rungtynes organizuoja „Neptūno“ klubas, tad visi „Neptūno“ abonementų turėtojai, kaip įprasta, į rungtynes galės patekti nuskanavę abonemento brūkšninį kodą arba įsigiję bilietus.

Per šias rungtynes krepšinio sirgaliai tribūnose išvys daugybę trispalvių – Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio proga organizuojama akcija „Apjuoskime „Švyturio“ areną trispalvėmis!“. Šiam tikslui „Neptūno“ krepšinio klubas rezervuoja visą aukščiausiai esančią eilę aplink areną. Visi Lietuvos kariai ir krepšinio sirgaliai yra kviečiami atsinešti po Lietuvos trispalvę, kas turi – ir didžiules vėliavas. Prie akcijos įgyvendinimo jau sutiko prisijungti maždaug 300 žmonių: Krašto apsaugos savanorių pajėgų Žemaičių apygardos 3-ioji rinktinės kariai, Karinių Jūrų pajėgų kariai,
brigados „Žemaitija“ kariai, Karo prievolės ir komplektavimo tarnybos kariai, Karo policijos kariai, Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai, Klaipėdos Šaulių sąjunga, Klaipėdos policijos, muitinės, Pakrančių apsaugos rinktinės pareigūnai, karių ir pareigūnų artimieji bei pilnas autobusas jaunųjų krepšininkų iš Tauragės daugiavaikių šeimų. Taip pat dalyvaus Šilalės rajono vaikai (jiems įteikta 60 bilietų) ir Klaipėdos „Saulutės“ mokyklos – darželio trečiokai (įteikti 28 bilietai).

Rungtynių pradžia – 18 val., tačiau visi krepšinio sirgaliai su vėliavomis yra kviečiami rinktis bent pusvalandžiu anksčiau.

SIL-Karaliaus Mindaugo taurės turnyro finalo ketverto kovos vyks vasario 17-18 dienomis (šeštadienį ir sekmadienį) „Švyturio“ arenoje, tačiau jau lemiamo etapo kovas organizuoja nebe „Neptūno“ klubas, o „Betsafe-LKL“ atstovai. Taigi, į finalo ketverto kovas „Neptūno“ abonementai jau nebegalios.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Konsultacijos

Kaip sužinoti, ar sklypas turi tikslias ribas?

Nesutarimai su kaimynais, daug laiko ir finansinių išlaidų galintys pareikalauti teisminis bylinėjimaisis, stringantys turto pardavimo procesai – tai tik keletas ...
2024-04-30
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūnas“ pralaimėjo autsaideriams

Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komanda šeštadienio vakarą Klaipėdoje nutraukė net keturiolikos pralaimėjimų seriją Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“). Aurimo Jasilionio auklėtiniai rezultatu ...
2024-04-27
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūno“ pergalių seriją nutraukė kėdainiškiai

Klaipėdos „Neptūnas“ pirmadienio vakarą savo arenoje rezultatu 79:92 (26:24, 20:21, 12:20, 21:27) krito prieš Kėdainių „Nevėžį-Optibet“. Šeimininkai pirmieji truktelėjo į ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This