Klaipėdoje – pašto ženkluose atgimęs J. Basanavičius

Kultūra

Lietuvos valstybės atkūrimo išvakarėse – vasario 15 d., ketvirtadienį 12 val. į Klaipėdos centrinį paštą atvyksta pašto ženklų mozaikoje „atgimęs“ tautos patriarchas – dr. Jonas Basanavičius.

Klaipėdiečiai kviečiami dalyvauti žinomos menininkės Jolitos Vaitkutės iš daugiau nei 10 tūkst. pašto ženklų sukurtos mozaikos, kuri yra pripažinta Lietuvos rekordu, pristatyme.

„2018-ieji ypatingi ir Lietuvai, švenčiančiai Valstybės atkūrimo šimtmetį, ir mūsų bendrovei, kuri taip pat minės 100 metų gyvavimo sukaktį. Lietuvos paštas įsitraukia į visai šaliai svarbios istorinės sukakties minėjimą, kviečia žmones prisijungti prie įvairių iniciatyvų, buriančių bendruomenes, ir dalinasi viena didele žinia: atkurtai Valstybei jau šimtas metų! Lietuvos miestų gyventojus kviečiame iš arčiau pasižiūrėti į unikalų paveikslą – iš mažų dalelių – pašto ženklų – sudėtą vieno iš svarbiausių ir iškiliausių mūsų Valstybės kūrėjų dr. J. Basanavičiaus atvaizdą. Džiaugiamės, kad iš pašto ženklų „atgimęs“ tautos patriarchas tęsia kelionę po šimtametę Lietuvą ir neaplenkė Klaipėdos“, – pranešime cituojama Lietuvos pašto Tinklo direktorė Inga Dundulienė, kuri irgi dalyvaus netradiciniame pašto ženklų kolekcijos pristatyme.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Parodų rūmuose - keturios naujos ekspozicijos

Klaipėdos parodų rūmuose sausio 21 d., penktadienį, atidaromos keturios naujos parodos. 17 val. čia pristatomi du projektai: Jolitos Vaitkutės instaliacijų ...
2022-01-17
Skaityti daugiau

Kultūra

Klaipėdos dramos teatre - „Alkani meilei“

Projektas „Klaipėda – Europos jaunimo sostinė 2021“ kviečia į menininkės Jolitos Vaitkutės parodos „Alkani meilei“ atidarymą. Septynias klaipėdiečių meilės istorijas ...
2021-12-15
Skaityti daugiau

Regionas

Andrius Mamontovas koncertuos Nidoje

Rugpjūčio 28-ąją, šį šeštadienį, Andrius Mamontovas surengs ypatingą koncertą, kurio metu skambės geriausios atlikėjo dainos ir speciali instrumentinė muzika, sukurta ...
2021-08-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This