Tarp muay thai čempionų – ir klaipėdietis

Sportas

Sekmadienį Trakuose baigėsi atvirasis Baltijos šalių muay thai čempionatas, kuriame varžėsi daugiau nei 130 kovotojų iš 12 pasaulio šalių.

Čempionate triumfavo 5 lietuviai – tarp jų ir klaipėdietis muay thai Imperijos kovotojas Aurimas Dumbrauskas (81 kg.)

Olimpinio sporto centro Trakų sporto bazėje vykusiame čempionate Lietuvos rinktinė, kurią sudarė 31 sportininkas, iš viso iškovojo 5 aukso, 7 sidabro ir 11 bronzos medalių bei komandinėje įskaitoje užėmė 2 vietą, nusileisdama tik Baltarusijos rinktinei, laimėjusiai 24 aukso, 15 sidabro ir 11 bronzos medalių.

Lietuviai bendroje įskaitoje iškovojo 22 medalius 41 svorio kategorijoje.

Tarp žiūrovų buvo ir Europos muay thai federacijos viceprezidentas Anatolijus Simončikas, kuriam šis turnyras paliko puikų įspūdį.

„Atletus galima tik pagirti už jų profesionalumą ir parodytą kovingumą, o trenerius – už puikų paruošimą. Tai buvo aukšto lygio, itin sėkmingas čempionatas. Su kitų šalių muay thai federacijų prezidentais ne tik mėgavomės renginiu, bet ir aptarėme tolimesnį bendradarbiavimą bei sporto šakos populiarinimo strategiją“, – pranešime cituojamas A. Simončikas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Veidai

Tajų bokso treneris didžiuojasi savo mokiniais

Vadim Gridiajev – tajų bokso muay thai bei kikbokso klubo „Muay Thai Imperija” įkūrėjas ir treneris. Klaipėdoje sportininkus jis treniruoja ...
2023-10-14
Skaityti daugiau

Sportas

Kovotojai parvežė 4 aukso medalius

Klaipėdiečių kovos klubas „Muay Thai Imperija” iš pirmojo Baltijos šalių Pankrationo taurės čempionato Rygoje, kuriame dalyvavo daugiau nei 200 kovotojų ...
2017-12-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This