Šiauliečiai „Dragūną” privertė paprakaituoti

Sportas

Trečiadienio vakarą Klaipėdos „Dragūnas“ namuose sužaidė dar vienerias Lietuvos rankinio lygos rungtynes. Po nelengvos kovos uostamiesčio komanda šventė pergalę prieš „Dubysą-Guberniją“ rezultatu 32:29 (16:16). Šių komandų akistatoje savo komandų lyderiais vėl buvo broliai Gabrielius ir Deividas Virbauskai.

rkdragunas.lt nuotr.

Pirmasis kėlinys priminė jau keletą kartų pastaruoju metu matytą scenarijų, kai „Dragūnas“ paleidžia varžovus į priekį, o vėliau juos vejasi. „Dubysa-Gubernija“ kėlinio pradžioje sužaidė atkarpą 0:4 ir pirmavo trimis įvarčiais – 5:8. Tuomet klaipėdiečiai ėmėsi naikinti varžovų persvarą ir išlygino rezultatą (11:11).

Netrukus „Dragūnui“ pavyko persverti rezultatą savo naudai (14:12), bet paskutines keturias pirmojo kėlinio minutes šiauliečiai sužaidė sėkmingiau (2:4) ir ilsėtis komandos išėjo esant lygiosioms – 16:16.

Antrasis kėlinys nebuvo lengvesnis – „Dragūnui“ susikaupus persvarą, „Dubysa-Gubernija“ atsakydavo sėkmingomis atakomis ir skirtumą sumažindavo. Rungtynių lūžis, ko gero, buvo antrojo kėlinio viduryje, kai dragūniečiai pelnė tris įvarčius be atsako, o „Dragūno“ vartų sargas Benas Vaicekauskas atrėmė keletą šiauliečių metimų, taip pat ir septynių metrų baudinį.

„Dragūno“ sąskaitą 7 įvarčiais papildė Gabrielius Virbauskas, 5 įvarčius pelnė Laurynas Simonavičius, po 4 – Alain Romeo Eyebe II (Alenas Romeo Ejebė II), Benas Butkus ir Lukas Vanagas, 3 – Šarūnas Ugianskis, po 2 – Modestas Vaitekūnas ir Laurynas Palevičius (1 iš 7m), 1 įvartį pelnė Arvydas Bučius.

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sveikata

Į vyrų sveikatos problemas rankininkai dėmesį atkreipia originaliai

Klaipėdos „Dragūno” rankininkai visą lapkritį traukė sirgalių ir varžovų dėmesį vienu išvaizdos pasikeitimu – didžioji komandos dalis užsiaugino ūsus. Šis ...
2022-11-30
Skaityti daugiau

Sportas

„Dragūnui" nepavyko pakartoti sėkmės Baltijos lygoje - prarado ir bronzą

Baltijos rankinio lygoje (BHL) nepasikartos praėjusio sezono scenarijus. Praėjusiais metais finale kovojo Klaipėdos „Dragūno“ ir Vilniaus „Šviesos“ rankininkai. Tačiau šį ...
2022-04-24
Skaityti daugiau

Sportas

Klaipėdos „Dragūnas" - BHL pusfinalyje

Paskutinį kelialapį į Baltijos rankinio lygos(BHL) finalinį ketvertą iškovojo čempionų titulą ginantys Klaipėdos „Dragūno“ rankininkai. Ketvirtfinalyje „Dragūnas“ dukart nugalėjo Kauno ...
2022-04-09
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This