Kosovo krepšininkui padėjo Klaipėdos ortopedai 

Sveikata

Penktadienio varžybos su Lenkijos komanda Kosovo vyrų krepšinio rinktinei buvo kaip reta nesėkmingos – traumas patyrė du žaidėjai. Vienas iš jų nedelsiant buvo išsiųstas namo darytis išsamesnių tyrimų, o štai kitas – Lis Shoshi, žaidžiantis ir Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komandoje, nepaisydamas nosies traumos tęsė kelionę į Klaipėdą, kur jau pirmadienio vakare susigrums su mūsų šalies rinktine.

Pasak Kosovo krepšinio federacijos atstovų, neplanuotai užsitęsė ir rinktinės kelionė į Klaipėdą. Skrydis Lenkijos oro uoste buvo nukeltas dėl nepalankių oro sąlygų, tad Vilniuje jie buvo tik apie 21 val. šeštadienio vakare, o Klaipėdą pasiekė apie 1 val. nakties.

Pirmadienį bendrovės „Ortopedijos technika“ Klaipėdos filiale krepšininkui buvo pagaminta skaidri kaukė, kuri apsaugos traumuotą vietą ir leis prisijungti prie komandos draugų varžybose su Lietuvos krepšinio rinktine.

„Svarbu, kad tokiu būdu galime prisidėti prie gerų tarptautinių santykių“, – pranešime spaudai cituojamas kaukę pagaminęs ortopedas technikas Darius Žukaitis.

Krašto puolėjas 24-erių Lis Shoshi yra vienas iš Kosovo komandos lyderių.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Pasvalyje – dramatiška „Neptūno“ pergalė

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) trečią pergalę iš eilės pasiekė Klaipėdos „Neptūnas“, kuris sekmadienio vakarą išvykoje 86:83 (24:19, 18:26, 19:13, 25:25) ...
2023-12-03
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūnas“ nuleido ant žemės „Pieno žvaigždes“

Jokios intrigos sekmadienio LKL rungtynėse Klaipėdoje sulaukti nepavyko – „Neptūno“ vyrai 112:87 (28:20, 30:25, 31:21, 23:21) sutriuškino be pergalių ir ...
2023-10-15
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūnas“ trečiuoju bandymu nugalėjo „Pieno žvaigždes“

Svarbią pergalę Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įsirašė Klaipėdos „Neptūnas“ (14-15), kuris svečiuose trečiuoju bandymu 87:78 (18:20, 27:19, 21:13, 21:26) nugalėjo ...
2023-04-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This