Palangoje neliks skrydžio į Glazgą?

Svarbu, Verslas
Avatar photoMartynas Vainorius
2018-02-27

BBC praneša, kad antradienį vykusios spaudos konferencijos metu pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ informavo, jog uždarys Glazge esančią savo bazę. Iš didžiausio šios šalies miesto „Ryanair“ lėktuvai šiuo metu kyla į 23 miestus, tarp jų – ir į Palangą.

„Ryanair” iš Palangos į Glazgą pradėjo skraidyti nuo 2017-ųjų pavasario. Martyno Vainoriaus nuotr.

5 skrydžiai iš Glazgo bus perkelti į Škotijos sostinę Edinburgą. Kurie – kol kas neskelbiama.

Valstybės įmonės „Lietuvos oro uostai” Strateginės komunikacijos skyriaus vadovė Indrė Baltrušaitienė „Atvirai Klaipėdai” sakė, kad daugiau žinių apie „Ryanair” planus nei minėtasis BBC pranešimas įmonė neturi.

„Ryanair” apie savo planus, susijusius su Palanga mūsų neinformavo. Šio sezono skrydžiai į Glazgą yra suplanuoti ir vyks”, – sakė I. Baltrušaitienė.

„Ryanair” šiuo metu pardavinėja bilietus į skrydžius šia kryptimi, kurie prasidės nuo kovo 25 dienos ir turėtų būti vykdomi iki spalio 25 dienos.

Palangos oro uosto vadovas Marius Gelžinis, pernai vykusio Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų Turizmo komiteto posėdžio metu buvo įvardinęs, kad „Ryanair” už skrydžius į Glazgą 2016 m.  buvo paskirta 200 tūkst. eurų dydžio vadinamoji de minimis parama.

Šiuo metu „Ryanair” iš Palangos dar skraidina į Londono Stanstedo oro uostą.

Be „Ryanair” dar į Palangą ir iš jos skraidina SAS (Kopenhagos kryptis), „NorwegianAirShuttle” (Oslas), „AirBaltic” (Ryga) ir „Wizz Air” (Londono Lutono oro uostas).

Žymos: | | | |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Birželį labiausiai augo Palangos oro uosto keleivių skaičius

Lietuvos oro uostų (LTOU) birželio mėnesio statistika rodo, jog visuose trijuose oro uostuose aptarnauta 653 tūkst. keleivių arba 15 proc. ...
2024-07-25
Skaityti daugiau

Regionas

Palangos oro uoste įrengtos geriamojo vandens stotelės

Atsižvelgus į Vilniaus ir Kauno oro uostų praktiką, Palangos oro uosto išvykimo zonose įrengtos dvi geriamojo vandens stotelės. Skrydžių laukiantys ...
2024-05-20
Skaityti daugiau

Regionas

Neblaivus lėktuvo keleivis sumušė pareigūną

Šeštadienį 10 min. po vidurnakčio Palangos oro uoste kilo incidentas, kuriame nukentėjo Viešojo saugumo tarnybos pareigūnas. Iš nusileidusio lėktuvo išvedus ...
2024-05-04
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This