Klaipėdoje kasa kriptovaliutą

Verslas

Buitinės elektrotechnikos ir kompiuterinės įrangos prekybos tinklo „Elektromarkt“ valdančios bendrovės „GV group“ vadovas Tomas Čivilis ketvirtadienį Klaipėdos merui Vytautui Grubliauskui pristatė Taikos prospekte esančio prekybos centro patalpose įrengtą antros pagal populiarumą kriptovaliutos – eterio – išgavimo įrangą.

„Elektromarkt“ valdančios bendrovės „GV group“ vadovas Tomas Čivilis (kairėje) teigia, kad Klaipėda kriptovakliutos kasyklai pasirinkta, nes čia turimos didelės laisvos patalpos. Martyno Vainoriaus nuotr.

Kriptovaliutų kasykla vadinamą objektą ketinama plėsti dešimčia etapų ir iš viso per metus ar dvejus investuoti daugiau nei 15 mln. eurų. Dabar čia iškasama 0,4 eterio per dieną.

Pasak T. Čivilio, šiuo metu Lietuvoje yra 4-5 tokios kasyklos, o „Elektromarkt” esą yra turi žinomiausią ir patikimiausią vardą. Klaipėda pasirinkta, nes čia turimos didelės laisvos patalpos.

Kasykla įrengta tam, kad žmonės nuomotųsi įrangą ir pagal sudaromus planus ir gautų sugeneruotą kriptovaliutą. Pigiausias dvejiems metams sudaromas planas kainuoja 350 eurų. Klientui kriptovaliuta pervedama, kai sukaupia 0,2 eterio.

„Eteris šiandien tai yra pelningiausia ir stabiliausia kriptovaliuta, o bitkoiną kasti jau nebeapsimoka. Jei ir eterį pasidarytų kasti per sudėtinga, mūsų įranga leistų pradėti kasti kitas kriptovaliutas“, – sakė T. Čivilis.

1 Comment

  1. Ay

    Kur studija kurtiejų sistema klaipėdoj

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Naujasis „Avitelos prekybos" generalinis direktorius - Paulius Lingys

Naujuoju UAB „Avitelos prekyba“, valdančios buities technikos ir elektronikos mažmeninės prekybos tinklus „Avitela“ ir „ElektroMarkt“, generaliniu direktoriumi tapo ilgametę patirtį ...
2024-03-06
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

„Investicijos" į kriptovaliutas atsiėjo 36 500 eurų

Pirmadienį Klaipėdos policija sulaukė 36-erių vyro pareiškimo, kad jis nuo rugpjūčio 21 d. per kelis kartus investavo pinigus į kriptovaliutas, ...
2022-09-06
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

„Kriptosukčiai" smarkiai „nuskausmino" dar du klaipėdiečius

Klaipėdos policija pranešė jau apie antrą įvykį per pastarąsias pora savaičių, kai didelių sumų netenka į kriptovaliutas susigundę investuoti asmenys. ...
2022-02-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This