Hibridiniai „Toyota” modeliai ypač populiarūs pajūryje

Verslas

„Toyota Baltic AS” skelbia, kad hibridinių automobilių modelių paklausa nesiliauja augusi. Pernai Lietuvoje buvo parduota 66 proc. daugiau hibridinių „Toyota” elektromobilių nei 2016 m. Ypač hibrinius modelius renkasi Vakarų Lietuvos pirkėjai, teigia Klaipėdoje veikiantis oficialus „Toyota” atstovas UAB „Solorina”.

Teigiama, kad ypač populiarus yra 2016 m. pristatytas RAV4. Lietuvoje net 68 proc. šio visureigio pirkėjų rinkosi būtent hibridinę versiją. Pernai prekyboje pasirodęs C-HR krosoveris irgi turi hibridinės technologijos versiją, kurią rinkosi beveik pusė pirkėjų.

Baltijos šalyse „Toyota” siūlo iš viso septynis skirtingus hibridinius elektromobilius:  „Yaris”, „Auris”/”Auris Touring” „Sports”, RAV4, „Prius”, „Prius Plug-In”, „Prius Plus” ir C-HR.

„46 procentai visų per 2017 metus „Solorinos” parduotų automobilių buvo iš hibridinių modelių gamos. Populiariausias parduotas modelis – RAV4. Net 79 procentai iš jų buvo hibridai. Didžiąją dalį parduodamų „Yaris” modelių irgi sudaro hibridai. Skaičiuojant procentaliai, Klaipėdos „Toyota” centre parduodama daugiausia hibridinių automobilių lyginant su kitais Lietuvos regionais”, – teigia „Solorinos” komunikacijos ir ryšių su klientais vadovė Ernesta Barasienė.

„Toyota Baltic AS” skelbia, kad per 2017 m. Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje parduota 10 410 „Toyota” automobilių – 2013 daugiau nei 2016-aisiais. Teigiama, kad „Toyota” rinkos dalis Baltijos šalyse dabar sudaro 13,2 proc. ir tai esą rodo, kad šio gamintojo modeliai buvo paklausiausias automobilių prekės ženklas trijų valstybių rinkoje.

Didžiausi rodikliai užfiksuoti Lietuvoje, kur pernai parduoti 3587 „Toyota” automobiliai. Tai – rekordas. Lyginant su 2016 m. duomenimis, „Toyota” pardavimo rezultatai Lietuvoje padidėjo 32 proc. Populiariausių Lietuvoje „Toyota” automobilių trejetuką sudarė RAV4 visureigis, „Auris” ir C-HR.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas, Svarbu

„Neptūnui" atseikėjo 250 tūkst. eurų iš miesto biudžeto

Klaipėdos miesto taryba ketvirtadienį surengtame specialiame vieno klausimo posėdyje nusprendė „Neptūno” krepšinio klubui skirti 250 tūkstančių eurų dydžio finansinę injekciją. ...
2022-11-10
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Siaučia katalizatorių vagys

Klaipėdos policija informuoja, jog ketvirtadienį sulaukė trijų pranešimų apie koncerno „Toyota” gaminamų automobilių katalizatorių vagystes. Pirmoji iš jų buvo pastebėta ...
2022-07-01
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Sulaikyti tojotų vagystėmis įtariami tėvas ir sūnus

Klaipėdos pareigūnai, bendradarbiaudami su kolegomis iš Vilniaus, sulaikė du asmenis, įtariamus  2017-2018 m. Klaipėdoje ir Vilniuje pagrobus aštuonis bei pasikėsinus pagrobti ...
2019-02-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This