Pavasaris ateina palengva

Orai

„Jūs manote, kad šiandien saulė dangum ritinėjasi, tai jau ir visas dienas taip bus? Nieko panašaus”, –  atvėsino „Atviros Klaipėdos” žurnalistės entuziazmą greičiau prisišaukti pavasarį Jūrinių prognozių grupės budinčioji sinoptikė Elvyra Latvėnaitė.

Sinoptikės teigimu, antradienis buvo gražiausia šios savaitės diena, o kitos dienos esą bus gerokai niūresnės, t. y. apsiniaukusios, su mišriais krituliais, nors temperatūra kasdien palaipsniui nežymiai kils.

Artimiausiais dvi naktis dar numatoma minusinė temperatūra, iki 4-6 laipsnių šalčio, dienomis laikysis apie nulį.  Trečiadienį gali pasnyguriuoti, o ketvirtadienį sniegas gali pereiti į šlapdribą, formuotis lijundra.

Nemaloniausia diena, sinoptikės teigimu, bus penktadienis. „Penktadienį turėtų iššokti ciklonas, mūsų rajone praeis atmosferos frontas, iš pradžių gali būti šlapdriba, kuri vėliau pereis į lietų”,  – penktadienio orus komentavo E. Latvėnaitė, pridūrusi, kad tądien oro temperatūra jau gali sieti ir 2-4 laipsnius šilumos.

Šeštadienį kritulių jau bus mažiau, sekmadienį jų išvis neprognozuojama. Savaitgalio naktimis jau laikysis artima nuliui temperatūra, o dienomis termometro stulpelis šoktels aukščiau nulio per dvi – tris padalas.

„Pavasaris toks, koks ir turi būti, pamažu jis jau eina”, – šios savaitės orus apibendrino sinoptikė.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Orai

Pirmoji rugsėjo savaitė - lietinga, bet šilta

Rugsėjo pirmosios šventei nušvitusią saulę artimiausiomis dienomis vis dažniau temdys kamuoliniai lietaus debesys, nors pirmoji rudens savaitė žada būti dar ...
2020-09-01
Skaityti daugiau

Orai

Orai - palankūs likti namuose

„Pavasario dar nelaukiame, net ir orai prisitaikė prie karantino”, – pusiau juokais, pusiau rimtai sakė klaipėdietė sinoptikė Elvyra Latvėnaitė, paklausta, ...
2020-04-14
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Orai, Svarbu

Mieste per audrą apgadinti 9 automobiliai, uoste incidentų išvengta (atnaujinta)

Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba skelbia, jog šiomis dienomis per Šiaurės Europą pradeda keliauti energingi ciklonai, keldami vėjus ir dažnas orų permainas.
2020-03-12
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This