Verslo klubui „BNI Memel” – vieneri

Fotoreportažai, Verslas

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Vienas iš dviejų Klaipėdoje veikiančių didžiausia verslo rekomendacijų organizacija pasaulyje besivadinančiai BNI priklausančių klubų – „BNI Memel” – trečiadienio ryte iškilmingų pusryčių metu kartu su gausiai susirinkusiais svečiais paminėjo pirmąją savo metinę veiklos sukaktį.

Martyno Vainoriaus nuotr.

BNI veikia nuo 1985 metų. Organizacijos tikslas – rekomendacijų dėka padėti savo nariams gauti daugiau verslo užsakymų. Prie pasaulinio BNI tinklo Lietuva prisijungė 2014 m. Teigiama, kad šiuo metu BNI visame pasaulyje vienija per 227 000 verslų iš daugiau nei 70 šalių. Lietuvoje ji šiuo metu jungia beveik 700 narių, yra 15 organizacijos skyrių. Tvirtinama, kad vien praėjusiais metais bendrai visoje BNI organizacijoje nariai vienas kitam perdavė daugiau nei 9,5 mln. rekomendacijų, kurios virto 11 mlrd. eurų vertės užsakymais (vedama suteiktų rekomendacijų  ir jų dėka gautų užsakymų apskaita). Lietuvoje sugeneruota 75 mln. eurų užsakymų.

BNI nariais gali tapti tik nepriekaištingos reputacijos asmenys, atstovaujantys patikimiems verslams, kuriuos rekomenduoja esami BNI nariai. Jie moka registracijos ir narystės mokesčius bei įsipareigoja lankyti susirinkimus, mokymus ir „proaktyviai kurti pasitikėjimu grįstus santykius”. Kiekviename skyriuje negali būti toks pačios verslo srities atstovų. Esminė puoselėjama vertybė – „laimi besidalijantis”.

„BNI Memel” ofcialiai buvo atidarytas pernai kovo 8-ąją. Atidarymo metu jame buvo 35 nariai, o dabar – beveik 50, atstovaujantys įvairiausias verslo sritis. 76 proc. klubo pirmųjų narių jame yra ir dabar. Klubo prezidento pareigas eina UAB „Capital vertinimas” Turto vertinimo vadovas Ignas Mauza. Pirmuoju prezidentu buvo Modestas Tamutis, UAB „Lantel” vadovas. Teigiama, kad klubas per metus sugeneravo 3,28 mln. eurų užsakymų suteiktų rekomendacijų dėka.

Klubą gimtadienio proga sveikino Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas, kuriam BNI pusryčiai priminė toje pačioje vietoje (viešbutyje „Ibis Styles Klaipeda Aurora”) vykstančius miesto maldos pusryčius.

„Bendravimas – pati didžiausia vertybė, tai pas didžiausias raktas į sėkmės duris. Vertinkite tai. Bendraukime, kartu kurkime”, – sakė meras.

BNI Lietuva regioninis direktorius Mindaugas Daraškevičius pasidžiaugė, kad prieš porą metų ryžėsi BNI filosofiją atvežti į Klaipėdą.

„Tada buvo labai neramu, o dabar jau pažįstu apie 200 Klaipėdos verslininkų. Puikios komandos dėka BNI filosofija čia tiesiog klesti”, – sakė jis.

Klaipėdoje dar veikia klubas „BNI Neringa”.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”5″ images=”21376,21375,21374,21373,21372,21371,21370,21369,21368,21386,21387,21388,21389,21395″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Eksmeras užsigeidė atsivesdinti Sporto skyriaus vedėją*

„Tikiuosi, neateisime iki tokios stadijos, kad reikės prašyti administracijos direktoriaus, kad atvesdintų jus į virtualią komiteto posėdžio erdvę”, – taip ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

Sportas, Svarbu

Konfliktų draskomo „Viesulo” vadovo darbą meras vertina gerai

„Kiekvienas vadovas turi dar ir savo vadovą, išskyrus aukščiausiąjį miesto vadovą, nes jam vadovo nebėra”, – taip Klaipėdos miesto tarybos Kultūros, ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdos mero dviveidystė - kaip ant delno*

Arvydas Vaitkus lyg gaidys ant skiedryno pučiasi, kad neatiduos ministerijai Vaikų ligoninės, nors atidavė dešimt kartų didesnį ir vertingesnį turtą ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This