„Koralas” sutriuškino VDA

Sportas

Šeštadienį namie Lietuvos salės futbolo aukščiausios A lygos („Betsafe-Futsal A lyga“) rungtynes žaidusi Klaipėdos „Koralo” komanda įveikė VDA ekipą rezultatu 8:2 (1:0).

Per pirmą kėlinį tik vieną įvartį (9 min. Neilas Urba) pelnė klaipėdiečiai pradėjo siautėti iškart tik prasidėjus antrajam. Du iš eilės įvarčius 21 ir 22 minutę pelnė tas pat N. Urba, o 23 ir 25 min. pasižymėjo Ievgenii Golubchanskyi. Dar po minutės šeštąjį „Koralo” įvartį pelnė Donatas Stankevičius. Ir tik 29-ąją minutę vilniečiams pavyko pelnyti savo pirmąją įvartį. Netrukus rezultatas buvo sušvelnintas dar kartą, tačiau tai jau buvo paskutinis VDA įvartis šiame mače.

35 ir 36 minutes įvarčius pelnęs Erikas Vainoras padėjo galutinė tašką šiose rungtynėse.

Pirmojoje sezono pusėje vilniečiai buvo įrodę savo pranašumą prieš „Koralo“ žaidėjus rezultatu 3:2.

Paskutines šios sezono lygas trečioje vietoje kol kas esantis „Koralas” žais kovo 25 d. išvykoje su antrąją vietą užimančiu „Vyčiu”.

Per 17 žaistų rungtynių Lietuvos salės futbolo aukščiausioje A lygoje, „Koralas“ laimėjo dešimt susitikimų, du sužaidė lygiosiomis bei patyrė penkis pralaimėjimus. „Koralą“ vis dar vejasi Panevėžio „Baltija“, kuri turi penkių taškų deficitą (27 tšk.) ir dar nežaidė su pirmenybių lyderių „Pramogų-SC“ klubu. Pralaimėjimo atveju „Baltija“ praras net teorinius šansus aplenkti „Koralą“ kovoje dėl „Betsafe-Futsal A lygos“ bronzos.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

"Koralas" traukiasi nebaigęs sezono

Lietuvos futbolo federacija pranešė sulaukusi Klaipėdos „Koralo“ klubo direktoriaus Arvydo Kazlausko pranešimo apie sprendimą  trauktis iš LFF I lygos pirmenybių. ...
2018-09-19
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Suimtas berniukų tvirkinimu įtariamas Viktoras Usovas

Klaipėdos policija praneša, kad Sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai po ilgo ir sudėtingo tyrimo nustatė ir sulaikė asmenį V. U. (gim. 1985 m.), kuris įtariamas kelerius metus tvirkinęs mažamečius ir nepilnamečius berniukus Klaipėdos rajono ribose ir kituose Lietuvos miestuose.
2018-05-18
Skaityti daugiau

Sportas

"Koralui" padovanojo bronzą?

Sekmadienio popietę išvykoje Kaune Lietuvos salės futbolo aukščiausios A lygos („Betsafe-Futsal A lyga“) paskutines rungtynes žaidusi Klaipėdos „Koralo” komanda rezultatu 1:4 ...
2018-03-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This