Seminaras apie santykius – nauja viltis poroms

Mums rašo

Kai Lietuvoje taip gausu informacijos, sukeliančios neigiamas emocijas, negaliu tylėti ir nerašyti apie gerus dalykus, įkvepiančius prasmingiau gyventi, džiaugtis artimais žmonėmis, mylėti!

Kovo 28 dieną dalyvavau viename iš tokių įkvepiančių įvykių Klaipėdoje – lektoriaus, rašytojo Vytauto Jančiausko netradiciniame seminare „Apie santykius kitaip“. Nuostabu, kad salėje nebuvo laisvų vietų, dauguma dalyvių atėjo su savo antrosiomis pusėmis. Tai patvirtina, kad poros nori kurti gerus tarpusavio santykius, ieško kaip spręsti iškylančias problemas, o ne bėgti nuo jų.

Lektorius V. Jančiauskas dalinosi savo patirtimi labai gyvai, su humoru. Seminarui pasibaigus širdyje jaučiau lengvumą! Buvo sutraukyti klaidingų nuostatų pančiai, kad vyro ir moters santykiai yra sunkus, varginantis darbas. Pasirodo, tai gali būti džiaugsminga, įdomi kelionė link mylimojo, truksianti visą gyvenimą.

Labiausiai mane džiuginanti mintis buvo ta, kad laimingi santykiai su vienu vyru (moterimi), mylimuoju(ja) gali trukti visą gyvenimą. Juk tiek kartų esu girdėjusi nuomonę, kad vyras nenori įsipareigoti vedyboms, nes yra didelis skyrybų procentas. Kam vesti, jeigu paskui reikės skirtis?! Tačiau V. Jančiauskas turėjo drąsos paneigti šį mitą ir skatino mus ieškoti kompromisų, netradicinių sprendimų, atsiverti kūrybiškumui ir kurti ilgalaikius, laimingus, įdomius ir aistringus santykius poroje.

Jaučiu dėkingumą už tą vakarą! Džiaugiuosi, kad ne tik aš, bet ir keli šimtai Klaipėdos porų nuo šiol kurs geresnius tarpusavio santykius.

Vitalija Paulauskaitė

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Aikido ugdo ne tik kūną, bet ir dvasią

Mūsų vaikai mokomi įvairių dalykų mokyklose, lanko fizinio pasirengimo pamokas, tačiau kai kuriais atvejais naudos iš to – nedaug. Fizinio ...
2024-01-19
Skaityti daugiau

Verslas

Verslininkams - nemokamas seminaras

Kultūros fabrikas kviečia visus Klaipėdos verslininkus į atvirą, nemokamą seminarą „Įėjimas į rinką: mažiau eksperimentų, daugiau rezultatų“, kuris vyks rugsėjo ...
2021-09-16
Skaityti daugiau

Kultūra

Kviečia į virtualią paskaitą „Mūsų santykių ritualai dabar“

Gegužės 26-ąją, 18 val. Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos Pempininkų padalinys kviečia į virtualią paskaitą „Mūsų santykių ritualai ...
2020-05-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This