Į pajūrį ateina pavasaris

Orai

Pagaliau po vėsių ir lietingų Velykų pavasaris ateina ir į pajūrį. Tai „Atvirai Klaipėdai” patvirtino Jūrinių prognozių grupės budinti sinoptikė Judita Navašinskienė, išskyrusi tik vieną kiek šaltesnę šios savaitės dieną – penktadienį.

Palmiros Mart nuotr.

Pasak sinoptikės, trečiadienio naktis dar bus vėsoka, iki 1-3 laipsnių šilumos, tvyros rūkas, todėl anksti ryte vairuotojai turėtų būti atsargūs. Tačiau dieną termometro stulpelis jau šoktels iki 12- 14 laipsnių, nors dar galimas ir trumpalaikis lietus.

Ketvirtadienį vyraus nestiprus pietų-pietryčių vėjas, naktį irgi numatomas rūkas, temperatūra naktį iki 7 laipsnių, dieną sušils iki 10-ies.

Penktadienį vyraus stipresnis pietvakarių – vakarų 12-17 m/s vėjas, kuris dieną gūsiuose gali pasiekti ir iki 19 m/s, todėl ši diena bus vėsesnė, temperatūra pakils vos iki 6 laipsnių.

Tačiau nuo šeštadienio orai kasdien eis vis gražyn ir šiltyn. Naktį dar bus vėsu, apie 0-2 laipsnius, bet vėjas nurims ir dieną jau džiugins 10 laipsnių šiluma.

Ypač gražus bus Atvelykio sekmadienis: saulėta, be kritulių, temperatūra dieną pakils iki 14 laipsnių, o saulutėje, pasak sinoptikės, jausis ir visi 16-ka: puikus oras vadinamosioms Vaikų (Mažųjų) Velykėlių pramogoms.

Dar gražesni ir šiltesni orai numatomi ateinančios savaitės pradžioje: ir pirmadienį, ir antradienį bus saulėta, pūs silpnas vėjas, temperatūra dienomis jau pakils iki 15-17 laipsnių.

„Ateina tikras pavasaris”, – kitos savaitės pradžios orus apibūdino sinoptikė.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Vasara

Įsitvirtino lietuviška vasara: bus ir lietaus, ir stiprių vėjų

„Nesimato vasaros, kokios jūs norit, lietuviška vasara – taip, matosi”, –  į klausimą, kur dingo vasara, linksmai nusiteikusi atšovė Jūrinių prognozių ...
2020-07-07
Skaityti daugiau

Vasara

Smiltynėje vanduo vėl švarus: maudytis galima

Kaip ir prognozavo Jūrinių prognozių grupės budinčioji sinoptikė Judita Navašinskienė, nuo pirmadienio orai šalyje ir pajūryje atvėso, be to, kasdien ...
2020-06-29
Skaityti daugiau

Vasara

Nuo kitos savaitės orai atvės, sugrįš lietus

Nors po Joninių stojusi kaita džiugina poilsiautojus, tokia šiluma, kai įdienojus termometro stulpelis pašoka iki 27-29 laipsnių, patinka ne visiems. ...
2020-06-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This