„Atlantas” nusileido „Sūduvai”

Sportas

Klaipėdos „Atlanto“ komanda, ketvirtadienį žaisdama svečiuose Suvalkijos sostinėje A lygos 6 turo rungtynes, neatlaikė Marijampolės „Sūduvos” spaudimo ir pralaimėjo rezultatu 1:2.

Aikštės šeimininkai nuo pirmų minučių užspaudė savo varžovus ir „Atlanto“ vartininką Pavelą Doroševą apipylė smūgių kruša.

atlantas. lt nuotr.

Pirmasis įvartis krito jau 15 minutę. Pelniusi įvartį, „Sūduva“ nurimo, tuomet galimybių atakuoti atsirado ir klaipėdiečiams.

Realiausią progą susikūrė Donatas Kazlauskas, kuris kėlinio pabaigoje perėmė kamuolį iš Gersono Acevedo, bet prasiveržęs arčiau vartų, deja, smūgiavo virš skersinio.

Antrame kėlinyje „Atlanto“ treneris Algimantas Briaunys į kovą vietoje blankiai žaidusio puolėjo Edvino Baniulio metė Vicę Kendešą. Šis kroatas kartu su D. Kazlausku „Atlanto“ atakoms bandė įpūsti ugnies, bet „Sūduvos“ žaidėjai gynėsi patikimai.

Be to, puiki „Sūduvos“ kontrataka 69 minutę baigėsi įvarčiu, kai po Karolio Laukžemio perdavimu stipriu smūgiu vienu lietimu pasižymėjo Ovidijus Verbickas (2:0).

„Atlanto“ viltys atgijo 80 minutę. Tuomet jau Marius Papšys pabėgo į priekį ir nepagailėjo perdavimo D. Kazlauskui, kuris tokia proga pasinaudojo ir įmušė įvartį. Deja, daugiau pelnyti įvarčių klaipėdiečiams nepavyko ir rungtynės baigėsi rezultatu 1:2.

Vieta Komanda Sužaista Įv. sant. Taškai
1. SūduvaSūduva 6 +10 16
2. AtlantasAtlantas 6 +1 8
3. StumbrasStumbras 6 +1 8
4. ŽalgirisŽalgiris 5 +5 8
5. TrakaiTrakai 6 +1 8
6. PalangaPalanga 7 -7 6
7. K.ŽalgirisK.Žalgiris 6 -5 6
8. JonavaJonava 6 -6 5

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Išvykoje į Marijampolę – „Neptūno“ pergalė

„Neptūnas“ dar kartą įrodė savo pranašumą prieš marijampoliečius – sekmadienį LFF I lygos rungtynėse išvykoje klaipėdiečiai „Sūduvos B“ komandą įveikė ...
2021-08-08
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūną“ išvykoje sutriuškino Plungės futbolininkai

Lietuvos futbolo I lygoje rungtyniaujantys Klaipėdos „Neptūno“ žaidėjai šeštadienį Plungėje patyrė skaudžią nesėkmę. Aikštės šeimininkai klaipėdiečius sutriuškino rezultatu 5:1. Pirmasis ...
2021-04-17
Skaityti daugiau

Sportas

Futbolo klubas „Neptūnas“ startavo sėkmingai

Šių metų pradžioje „Neptūnas“ išplatino žinutę, kurioje klubas patvirtino, kad turės ir futbolo komandą. Bendradarbiaudami su Klaipėdos futbolo akademija „KFA“, ...
2020-10-27
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This