B. Fieldsas: „Į Kauną vykstame kautis”

Sportas

„Žalgiris” – vienas iš šiųmetės Eurolygos lyderių, tad norint įveikti šią ekipą, reikia žaisti lyg iš natų ir tikėtis didžiulės sėkmės. Mūsų motyvacija – didžiulė. Į Kauną vykstame kautis. Kitų minčių net nėra“, – prieš antradienio vakaro Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) mūšį Kaune sako Klaipėdos „Neptūno“ komandos žaidėjas Brandonas Fieldsas.

Šias rungtynes tiesiogiai iš „Žalgirio“ arenos nuo 18.50 val. transliuos BTV kanalas.

„Neptūnas“ praėjusį sekmadienį savo sirgaliams suteikė daug džiaugsmo, „Švyturio“ arenoje rezultatu 90:71 nukovęs Baltijos krepšinio lygos (BBL) čempionus Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ krepšininkus.

bcneptunas.lt nuotr

Šiose rungtynėse visu ryškumu spindėjo B. Fieldsas, per 19 minučių pelnęs 21 tašką, atkovojęs 4 kamuolius ir atlikęs 3 rezultatyvius perdavimus. Tai buvo rezultatyviausios jo šio sezono rungtynės.

„Tiesiog mėgavausi krepšiniu ir man pavyko pelnyti išties nemažai taškų. Tačiau svarbiausia, kad laimėjo komanda. Kai laimi, visada nuotaikos geros. Tikėkimės, kad tai bus ne paskutinės mano rezultatyviausios rungtynės, vilkint „Neptūno“ marškinėlius, ir visa komanda dažniau galėsime mėgautis panašiomis džiugiomis akimirkomis“, – sako B. Fieldsas.

Pasiteiravus, ar „Neptūnui“ įmanoma įveikti „Žalgirį“, B. Fieldsas atsakė: „Šiuolaikiniame krepšinyje viskas yra įmanoma, juolab, kad mes šį sezoną „Žalgirį“ kartą jau įveikėme. Tiesa, tai buvo „Švyturio“ arenoje, kur mes rungtyniaujame geriau. Sporte niekada negalima sakyti niekada“.

Jis ir Mindaugas Kačinas per paskutines rungtynes neapsiėjo be kraujo – amerikiečiui buvo prakirstas paakys, o klaipėdiečiui – antakis.

„Abu krepšininkai turėjo atlaikyti po kelias gydytojo siūles, tačiau jau žaizdos gyja. Viskas gerai, abu jie ir kojos traumą išsigydęs Tomas Delininkaitis Kaune jau turėtų žaisti. Visi yra kovotojai ir pasiryžę kautis visa jėga“, – pabrėžė ir „Neptūno“ vyr. treneris Kazys Maksvytis.

Pranešama, kad šio vakaro rungtynėse Kauno „Žalgiriui“ nepadės Axelis Toupane’as, kuris už nesportinį elgesį rungtynėse su Alytaus „Dzūkija“ buvo nubaustas diskvalifikacija vienerioms rungtynėms.

Neptūniečiai su 22 pergalėmis ir 7 pralaimėjimais „Betsafe-LKL“ turnyro lentelėje žengia treti, „Žalgiris“ su 25 pergalėmis ir 4 pralaimėjimais įsitaisė pirmoje turnyro lentelės pozicijoje.

„Neptūnas“ ir „Žalgiris“ šį sezoną susitiko tris kartus: du kartus pergalę šventė kauniečiai (88:62 ir 83:75) ir kartą neptūniečiai (73:64).

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Darbėnuose - šviečiančių sūpynių parkas

Tiems, kurie atėjus rudeniui mėgsta skųstis dėl trumpėjančių dienų ir gyvenimo kone nuolatinėje tamsoje, verta nuvažiuoti į Darbėnus. Šiemet čia ...
2023-09-22
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

„Neptūno” baudžiamoji byla: kodėl dalininkai neginčijo sandorių?

Klaipėdos apygardos teisme pabaigos link juda byla, kurioje finansiniais nusikaltimais kaltinami buvęs Klaipėdos „Neptūno” klubo vadovas Osvaldas Kurauskas, lenkas Arkadiusz ...
2023-02-14
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

Kazio Maksvyčio liudijimas apie „Neptūną”: nesvarbu, kas pervesdavo pinigus

Klaipėdos apygardos teisme toliau tęsiasi dar pernai vasarį prasidėjęs baudžiamasis procesas, kuriame kaltinimai finansiniais nusikaltimais yra pareikšti buvusiam Klaipėdos „Neptūno” ...
2022-12-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This