Sulaikyti kėsinęsi į policijos ir prokuratūros pareigūnus

Kriminalai ir nelaimės

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Policijos departamentas praneša sensacingą žinią, kad trečiadienio rytą Klaipėdoje, pasitelkus dideles policijos pajėgas, tarp kurių buvo ir antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ kovotojai, buvo sulaikyti du vyrai. Jie įtariami neteisėtai rinkę informaciją apie policijos ir prokuratūros pareigūnus bei rengęsi juos sužaloti.

Pranešama, kad vienas iš sulaikytųjų yra advokato paslaugas teikiantis asmuo, pas abu įtariamuosius atliktos kratos.

Įtariama, kad šie vyrai rengė pasikėsinimą į Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato vieno iš padalinių vadovą bei į Klaipėdos apygardos prokuratūros prokurorą.

Teigiama, kad šiuo metu vyksta intensyvūs ikiteisminio tyrimo veiksmai, todėl daugiau apie šį tyrimą komentarų esą nebus, siekiant nepakenkti tolimesnei šio tyrimo sėkmei.

Pranešama, kad sulaikant įtariamuosius, be „Aro” dalyvavo ir Policijos departamento Imuniteto valdybos, Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Imuniteto valdybos bei Specialiųjų tyrimų tarnybos Klaipėdos valdybos pareigūnai.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=BGA6T_1oDlE&feature=youtu.be&t=2″][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Valstybingumo ženklai Klaipėdoje

Naujieji Klaipėdos policijos namai: nuo svajonės iki įkurtuvių - 25 metai

Lietuvos nepriklausomybės aušroje užgimusi Klaipėdos policijos pareigūnų svajonė turėti naujus namus – šiuolaikišką komisariato pastatą – realybe tapo tik po ...
2020-10-24
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Regionas

Klaipėdos rajono policijos komisariatas - naujose patalpose

Pirmadienį darbą naujose, moderniose, daug arčiau prie miesto esančiose patalpose, pradėjo Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnai. Nuo šiol juos galima rasti Gargžduose, Klaipėdos g. 80 numeriu pažymėtame pastate.
2019-07-15
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Policija: bausti negalima, padėti

Būtent po žodžio „negalima”, o ne po žodžio „bausti” sakinyje „bausti negalima padėti” kablelį sako dedąs Policijos generalinis komisaras Linas ...
2018-02-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This