„Neptūnas” bandys atgauti psichologinį pasitikėjimą

Sportas

„Suprantame, kad Panevėžio „Lietkabelis“ po pralaimėjimų „Juventus“ ir „Nevėžio“ ekipoms žūtbūt sieks reabilituotis savų žiūrovų akivaizdoje, tačiau ir mums labai reikia pergalės, kad įgautume psichologinio pasitikėjimo. Į Panevėžį vykstame kovingai nusiteikę ir vedini vieno tikslo – pergalės“, – prieš išvykstant į Panevėžį kalbėjo Klaipėdos „Neptūno“ komandos žaidėjas Laimonas Kisielius.

„Lietkabelio“ ekipoje yra būrys labai gerai individualiai žaidžiančių žaidėjų. Be to, ypač namuose jie rungtyniauja itin kovingai ir pakiliai nusiteikę“, – akcentavo Laimonas Kisielius. bcneptunas.lt nuotr.

„Lietkabelio“ ir „Neptūno“ Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) akistatą trečiadienio vakarą tiesiogiai iš Panevėžio nuo 18.50 val. transliuos BTV televizija.

Panevėžiečių gretose – būrys esamų ir buvusių Lietuvos rinktinės žaidėjų – Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai, Simas Jasaitis, Vaidas Čepukaitis, o komandą treniruoja buvęs Lietuvos rinktinės treneris Ramūnas Butautas.

„Neptūno“ trenerių štabe dirbantys Kazys Maksvytis ir Jurica Žuža bei fizinio pasirengimo treneris Robertinas Vilimas, taip pat „Neptūno“ komandos kapitonas Simas Galdikas puikiai žino didžiąją dalį „Lietkabelio“ ekipos, kadangi prieš tai du sezonus atstovavo „Lietkabeliui“ ir pernai padėjo Panevėžio ekipai iškovoti istorinį – LKL vicečempionų titulą.

„Lietkabelio“ ekipoje yra būrys labai gerai individualiai žaidžiančių žaidėjų. Be to, ypač namuose jie rungtyniauja itin kovingai ir pakiliai nusiteikę“, – akcentavo L. Kisielius.

Šį sezoną „Neptūnas“ ir „Lietkabelis“ kausis jau ketvirtą kartą. Iki šiol dvi, ir abi Klaipėdoje, pergales iškovojo neptūniečiai – 2017 metų gruodžio 2 dieną rezultatu 86:76 ir sausio 27 dieną – 83:78. Kartą pergalę namuose pirmose tarpusavio sezono rungtynėse iškovojo panevėžiečiai – 88:76 (2017 metų spalio 4 dieną).

„Neptūnas“ „Betsafe-LKL“ turnyro lentelėje su 22 pergalėmis ir 9 pralaimėjimais užima trečiąją vietą, „Lietkabelis“ su 12 pergalių ir 19 pralaimėjimų turnyro lentelėje žengia ketvirti.

„Tiek „Lietkabelis“, tiek mes nedemonstruojame geriausios savo sportinės formos. Mes sprendžiame savo problemas ir tikimės pagerinti žaidimą. Iki reguliariojo čempionato pabaigos mums liko penkerios rungtynės ir tikimės, kad mūsų žaidimo kreivė kils į viršų. Per atkrintamąsias varžybas privalome demonstruoti jau visai kitą žaidimą. Tačiau ir dabar jokiu būdu negalime barstyti taškų, mums yra reikalinga kiekviena pergalė ir dėl jų privalome kautis visomis jėgomis. Ne kartą matėte: tik akimirkai atsipalaiduoji ir iškart lieki nubaustas. Visos LKL čempionato ekipos yra pajėgios ir su visais reikia kautis“, – pabrėžė L. Kisielius.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

„Neptūno“ pergalių seriją nutraukė kėdainiškiai

Klaipėdos „Neptūnas“ pirmadienio vakarą savo arenoje rezultatu 79:92 (26:24, 20:21, 12:20, 21:27) krito prieš Kėdainių „Nevėžį-Optibet“. Šeimininkai pirmieji truktelėjo į ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

„Neptūnas“ 50 minučių trileryje įveikė „Žalgirį“

Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, trečiadienį nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“. Georgios Vovoro kariauna gausiai susirinkusių uostamiesčio ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūnas“ kyla į penktąją vietą

Klaipėdos „Neptūno“ pasaka su Georgios Vovoru tęsiasi. Klaipėdiečiai šeštadienio vakarą namuose rezultatu 88:84 (20:27, 23:14, 31:22, 14:21) patiesė Panevėžio „7bet-Lietkabelį“ ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This