Tarnybą palieka ilgametis Jūrų uosto policijos pareigūnas

Veidai

Policija praneša, kad tarnybą jos sistemoje palieka Jūrų uosto policijos skyriaus pareigūnas Ruslanas Chekalo, kuris policijoje ištarnavo 27 metus.

Draugo pakviestas ateiti dirbti į policiją, ukrainiečio ir žemaitės sūnus taip ir padarė bei liko pareigūnu beveik tris dešimtmečius. Kaip sakė R. Chekalo, pakvietusysis iš policijos išėjo tarnauti pasieniečiu, o jis pats policininku išbuvo iki pat atsargos.

Tarnybą pradėjęs Apsaugos policijos skyriuje, jį panaikinus R. Chekalo tapo Jūrų uosto policijos pareigūnu. Tarnaudamas jis išmoko įvairių lig tol nežinotų dalykų, įgijo laivavedžio pažymėjimą, buvo motoristu.

Kadangi pats gimęs ir užaugęs Klaipėdoje, pareigūnas nesibaimino, o kaip tik džiaugėsi – tarnyba būsianti arčiau vandens. Jam patikęs ir tobulėjimas, galimybė įgyti su jūra susijusią specialybę.

„Klaipėdos aukštoji jūreivystės mokykla būtų buvusi tikra siekiamybe, bet mūsų tarnyboje pakako šiek tiek menkesnių mokslų“, – šypsosi pareigūnas.

Paklaustas, kas teikė pasitenkinimą darbe, R.Chekalo atsako, jog tikėjimas, kad ši tarnyba prasminga ir reikalinga.

O šiandienos policininkams, jauniems ar įpusėjusiems tarnybą, jis pataria viltis, kad dirbti Lietuvos policijoje bus vis geriau ir geriau.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This