Čempionai į LKL nesiverš

Fotoreportažai, Sportas

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Miesto vadovai antradienį pagerbė Nacionalinės krepšinio lygos čempionais tapusią „Neptūno-Akvaservis” ekipą. Nors pagal tebegaliojančią tvarką ji automatiškai galėtų kitą sezoną žaisti stipriausioje – Lietuvos krepšinio lygoje – komandos prezidentas Aleksandras Lobačiovas sako, kad jos tikslas yra kitoks.

Martyno Vainoriaus nuotr.

„Uždavėte gerą toną vyresniesiems broliams. Linkiu drąsių ambicijų ir svajonių. Nesustoti ties tuo, kas pasiekta, realizuoti gebėjimus ir aukštesnėse lygose. Manau, kad ši pergalė yra vienas rimčiausių Sporto metų akcentų”, – krepšininkams sakė Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas.

Tuo metu Savivaldybės administracijos direktorius Saulius Budinas teigė, jog turima problemų su „Neptūno” komplektacija, o „Neptūnas-Akvaservis” yra bazė, kuri „motininę” komandą per vieną sezoną galėtų papildyti bent vienu žaidėju.

„Pagaliau susitarėme ir turime mieste krepšinio piramidę”, – sakė jis.

Ekipos strategas Tomas Gaidamavičius sakė esąs labai dėkingas už visą sezoną jaustą gerą tiek miesto žmonių, tiek ir Savivaldybės palaikymą.

„Buvo nelengvas sezonas, daug jaunimo pasipildė. Nemažai žmonių netikėjo, kad galime tiek pasiekti”, – reziumuodamas sakė komandos kapitonas Mindaugas Stašys.

Nuo 2013 metų NKL čempionai, atitikę LKL keliamus reikalavimus, į aukščiausią Lietuvos krepšinio divizioną patenka automatiškai. Šia taisykle pasinaudojo 2013-2014 metais NKL finale triumfavę Mažeikių „Mažeikiai“. Tačiau A. Lobačiovas „Atvirai Klaipėdai” sakė, kad ekipa neplanuoja to daryti.

„Mūsų tikslas kitas – auginti talentus „Neptūnui”, – sakė jis.

Ši ekipa NKL čempionų titulą dar buvo iškovojusi 2007 ir 2015 metais, kai vadinosi „Nafta-Uni-Laivitė”.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”5″ images=”27854,27855,27856,27857,27858,27859,27860,27862,27863,27865,27866,27868,27870,27871,27872,27873,27851,27850″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Eksmeras užsigeidė atsivesdinti Sporto skyriaus vedėją*

„Tikiuosi, neateisime iki tokios stadijos, kad reikės prašyti administracijos direktoriaus, kad atvesdintų jus į virtualią komiteto posėdžio erdvę”, – taip ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

Sportas, Svarbu

Konfliktų draskomo „Viesulo” vadovo darbą meras vertina gerai

„Kiekvienas vadovas turi dar ir savo vadovą, išskyrus aukščiausiąjį miesto vadovą, nes jam vadovo nebėra”, – taip Klaipėdos miesto tarybos Kultūros, ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Sveikata

Saulius Budinas - KUL vadovybės komandoje

Pasitvirtino „Atviros Klaipėdos” jau skelbta informacija, jog konkursą užimti Klaipėdos universiteto ligoninės (KUL) generalinio direktoriaus pavaduotojo infrastruktūrai ir plėtrai pareigas ...
2024-04-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This