Mes galim, mes mokam, mes esame draugiški!

Fotoreportažai, Mums rašo

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Trečiadienį lijo, bet ne tiems, kurie šoko penktus metus Klaipėdos socialinių pedagogų rengiamoje miesto mokyklų akcijoje „Draugystės ABC”.

Organizatorių nuotr.

Gera buvo matyti mokinius žiburiuojančiomis akimis, plačiomis šypsenomis ir įraudusiais skruostais. Tokios akimirkos padeda pamatyti smagiąją savo darbo dalį. Manau, jog su manimi sutiks visos kolegės socialinės pedagogės, atsivedusios po klasę mokinių balandžio 25 d. į neįprastą pamoką.

Miškas, tiksliau – KAR KAR nuotykių parkas, muzika ir entuziazmas bandant atkartoti zumbos šokių trenerės Lauros Maškovos judesius.

Klaipėda – Europos sporto miestas 2018!  Klaipėda – draugiškų ir linksmų žmonių miestas!

Nuobodžiauti nebuvo kada net stabtelėjus pailsėti – savo pasirodymu akcijoje džiugino Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės Kinologų grupės pareigūnai bei tarnybiniai šunys: belgų aviganis ir jorkšyro terjeras. Didysis keturkojis keliais šuoliais užliuoksėjo stačiais laiptais ir nuo atrakcionų aikštelės mielai pademonstravo ką jau spėjo išmokti per savo aštuonis gyvenimo mėnesius.

Bendruomenės pareigūnai surengė mini konkursą, kurio metu mokiniai aktyviai atsakinėjo į klausimus apie saugų eismą, policijos pareigūnų darbą bei kas ir kaip gali tapti policijos pagalbininkais. Dėmesį traukė ir nuotaikingas bei aktyvus akcijos dalyvių partneris – Karo prievolės ir komplektavimo tarnyba.

Aktyvūs, pasidabinę rankas geltonos, žalios ir raudonos spalvų juostelėmis dvidešimt keturių uostamiesčio mokyklų mokiniai skandavo tradicinį akcijos „Draugystės ABC” šūkį: „Mes galim, mes mokam, mes esame draugiški!”

Nuoširdžiai dėkojame visiems akcijos dalyviams ir partneriams.

Klaipėdos socialinių pedagogų vardu Areta Skukauskienė

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”5″ images=”28100,28101,28102,28103,28104,28105,28106,28107,28108,28109,28110,28111,28112,28113,28114,28115,28116,28117,28118,28119,28120″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Mums rašo

Vėjo, vėjo naujiems mokslo metams!

Sveikindami su Mokslo ir žinių diena Klaipėdos socialiniai pedagogai kviečia pasidžiaugti uostamiestyje besimokančiųjų dovana 770 metų jubiliejų mininčiai Klaipėdai. „Vėjo, ...
2022-09-01
Skaityti daugiau

Miestas

Laipynių parkas: metas atsinaujinti

Klaipėdos savivaldybė skelbia konkursą atrakcionų (laipynių) parkui įrengti Klaipėdos miesto poilsio parko teritorijoje. Dabartiniai vadinamojo „Kar Kar” parko savininkai čia šeimininkauja ...
2022-04-27
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Prokuratūra: dėl jaunuolio žūties niekas nekaltas

Klaipėdos apylinkės prokuratūra pranešė, kad jos prokurorė Kristina Prialgauskienė trečiadienį priėmė nutarimą nutraukti ikiteisminį tyrimą dėl rugpjūčio 15 dienos popietę pramogų ...
2020-10-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This